پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×

شهین باهر تصریح کرد: : کارمان را با اولویت پاکدستی و تخصص آغاز کرده ایم و تلاش می کنیم رانت را از شهر بزداییم و هیچ گونه مماشات را با رانت خواران نخواهیم داشت.

  • آذر 12, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، ایرج شهین باهر عصر امروز در مراسم معارفه خود به عنوان شهردار تبریز اظهار داشت: پیش بینی می کردم که برخی سخنان در این جلسه مطرح شود و خدای نکرده برخی سخنان به مذاق برخی دیگر خوش نیاید چراکه رسم تودیع و معارفه همین است. 

    وی ادامه داد: دست تک تک کسانی که برای اعتلای نام تبریز کار کردند را می بوسم امیدوارم تمام وقت خود را وقف تبریز عزیزتر از جانم و مردمان آن خواهم کرد. 

    شهردار تبریز تصریح کرد: اعتقاد داریم که می توانیم باهمدلی اعضای شورا و تلاش کارکنان شهرداری برای عدالت همگانی بااجتناب از مسائل سیاسی و جناحی و ملاک قراردادن قانون می توان گام های بلندی را به سوی توسعه برداشت.

    وی افزود: کارمان را با اولویت پاکدستی و تخصص آغاز کرده ایم و تلاش می کنیم رانت را از شهر بزداییم و هیچ گونه مماشات را با رانت خواران نخواهیم داشت. 

    وی خاطر نشان ساخت: از دکتر نجفی که سهمی در پیشرفت و آبادانی شهر داشته اند تشکر کرده و تقاضا می کنم تجاربشان را در اختیارمان قرار دهند.

    شهین باهر در پایان گفت: گام های موثری را در رفع مشکل بدمسکنی برخواهیم داشت و هماهنگی های اولیه برای این جراحی بزرگ در شهر با شرکت های بین المللی اغاز شده است

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *