فرمانده سپاه عاشورا مطرح کرد:

مشکلات کشور ناشی از ضعف مدیریت و بی‌توجهی به استعداد جوانان است/ ۱۲۰ روستای استان تحت پوشش اقدامات محرومیت زدایی سپاه

فرمانده سپاه آذربایجان‌شرقی با اشاره به توانمندی‌های جوانان ایرانی در تولید دانش، مشکلات موجود بر سر راه جوانان متفکر و خلاق کشور را ناشی از ضعف مدیریت و بی‌توجهی به استفاده از استعداد‌‌های نسل جوان دانست.

به گزارش تبریز بیدار ،  سردار غلام‌‌عسکر کریمیان در آئین افتتاح مرکز رشد مهندسی پزشکی سپاه استان اظهار داشت: تا وقتی بر افکار انقلابی و تحول‌گرایانه خودمان پافشاری می‌‌کنیم، دشمنی استکبار جهانی با ما ادامه خواهد یافت.

وی با بیان اینکه چاره‌‌ای جر تمرکز روی زیرساخت‌‌ها نداریم و باید از کارهای سطحی عبور کنیم، افزود: اقتصاد و معیشت ما وابسته به تولید علم و فناوری است و باید توجه داشت که رشد اقتصادی بدون تولید علم میسر نخواهد بود.

کریمیان ادامه داد: ما در همه عرصه‌‌ها حتی در عرصه‌‌های نظامی هم به تولید علم نیاز داریم و در بحث ظرفیت علمی جوانان‌ نیز هیچ خلائی نداریم اما مشکل ما مدیریتی است و باید با تلاش جوانان این مشکلات را از سر راه برداریم.

وی اضافه کرد: امروز با اراده همین جوانان مومن و متخصص، سپاه عاشورا در بحث محرومیت زدایی و توانمندسازی روستاها وارد عمل شده و تاکنون ۱۲۰ روستا را تحت پوشش قرار داده است.

مسئول سازمان بسیج علمی پژوهشی سپاه عاشورا نیز در ادامه گفت: مرکز رشد مهندسی پزشکی از ابتدای امسال فعالیت آزمایشی خود را شروع کرد اما از امروز این مرکز به صورت رسمی افتتاح می‌شود.

حسین جهانگیری افزود: محصولات این‌ مرکز تولیدمحور خواهد بود که کاری مهم و ارزشمند به شمار می رود و محصولات آن پایه دانش بنیان دارد و قابل رقابت با محصولات مشابه خارجی است.

وی گفت: تاکنون ۶ مرکز رشد توسط سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه عاشورا راه اندازی شده است و اعلام می کنیم که این سازمان پیشرو حرکت‌های علمی در کشور است.

جهانگیری گفت: این مرکز در راستای تامین نیازهای صنعت پزشکی راه اندازی شده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *