مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان‌ شرقی:

«تبریز ۲۰۱۸ » فرصت مناسبی برای توسعه ورزش آذربایجان شرقی است

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی گفت: تبریز ۲۰۱۸ بهترین فرصت برای بهره‌مندی از کلیه پتانسیل‌ها و معرفی جاذبه‌ها، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مختلف در این شهر و توسعه زیرساخت‌ها و امکانات ورزشی و در رأس آنها توجه به توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای است.

به گزارش تبریز بیدار ، جمشید نظمی در نشست با روسای هیئت‌های ورزشی آذربایجان شرقی اظهار داشت: تبریز ۲۰۱۸ فرصت بسیار مناسبی برای توسعه ورزش آذربایجان شرقی  بوده و بهترین فرصت برای بهره‌مندی از کلیه پتانسیل‌ها و معرفی جاذبه‌ها، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مختلف در این شهر، در حوزه‌های چون گردشگری، تاریخی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و به‌ویژه توسعه زیرساخت‌ها و امکانات ورزشی و در رأس آنها توجه به توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای است.

وی افزود: ورزش آذربایجان شرقی برای برنامه‌های تبریز ۲۰۱۸ رویکردی برنامه محور و جامع در بخش‌های همگانی، قهرمانی، ورزش بانوان، آموزش، ورزش روستایی و عشایری و مهمتر از همه رقابت‌های جهانی، آسیایی و بین‌المللی دارد.

نظمی ادامه داد: تبریز ۲۰۱۸ فرصت بسیار طلایی است برای ورزش استان که باید از آن بهره‌مند شویم و وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌های ورزشی با تمام توان در کنار مدیران استانی است تا شور و نشاط و هیجان ورزشی را در این رویداد مهم ایجاد کند.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌ شرقی گفت: ۱۰ رویداد ورزشی علمی و پژوهشی بین‌المللی و آسیایی برای تبریز ۲۰۱۸ نهایی شده است.

وی افزود : مسابقات بین‌المللی کشتی جام تختی بهمن ماه ۹۶، جشنوراه بین‌المللی بومی و محلی، لیگ جهانی والیبال نشسته، همایش ۱۵۰ هزار نفری پیاده‌روی خانوادگی و همگانی، مسابقات والییبال نوجوانان قهرمانی آسیا، همایش ۵ هزار نفری کوه‌روی خانوادگی، همایش ۱۰ هزار نفری دوچرخه‌سواری همگانی، تور دوچرخه‌سواری بین‌المللی آذربایجان، همایش علمی و پژوهشی بین‌المللی و مسابقات هندبال جوانان آسیا در سال ۹۶ و ۹۷ با رویکدر تبریز ۲۰۱۸ برگزار می‌شود.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌ شرقی خاطرنشان کرد: موضوع تبدیل شدن آذربایجان شرقی و تبریز به‌عنوان قطب گردشگری بزرگ دنیا و جهان اسلام رویداد بسیار مهمی است که حوزه ورزش و جوانان توجه جدی به این مقوله دارد و وزارت ورزش و جوانان و اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی یکی از دستگاه‌های اجرایی پیشرو در این مقوله است.

نظمی تصریح کرد: هیئت‌های ورزشی استان بازوی اصلی برگزاری این رویدادهای ورزشی بشمار می‌رود و با هماهنگی و تلاش و برنامه‌ریزی و همتی که مدیران وزارت و روسای فدراسیون‌ها و هیئت‌های ورزشی دارند در سال ۲۰۱۸ تمامی رویدادها فوق در بالاترین سطح برگزار می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک کسب رتبه دومی اداره کل ورزش و جوانان استان در ارزیابی سال ۱۳۹۵ گفت: ورزش آذربایجان شرقی سیر صعودی خود را در بخش‌های مختلف ادامه می‌دهد و رتبه پنجمی سال ۹۴ را به رتبه دومی سال ۹۵ ارتقاء داده و توانسته در بخش قهرمانی که مهمترین شاخصه ورزش است رتبه سومی کشور را از آن خود کند و برای حفظ و حتی کسب رتبه اولی که فاصله ناچیزی با مقام نخست داریم باید برنامه‌ریزی، سیاست مدون و استعدادیابی، قهرمان‌پروری در کنار توجه به مسائل اخلاقی و تربیتی را سرلوحه تمامی امور قرار دهیم.

حبیب ستوده نژاد معاون امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در این نشست تصریح کرد: اصلی‌ترین برنامه ورزش استان حضور پرتعداد و کسب مدال در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جارکاتا و المپیک ۲۰۲۰ است.

وی افزود: برای حضور پرتعداد و کسب مدال در این دو رویداد مهم آسیایی و جهانی حمایت از قهرمانان در سرلوحه امور قرار دارد.

معاون امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی تصریح کرد: برای تبریز ۲۰۱۸ علاوه بر میزبانی رویدادهای بین‌المللی ۱۰۰ مسابقه قهرمانی کشور در بخش بانوان و آقایان با همکاری فدراسیون‌های ورزشی برنامه‌ریزی شده است.

ستوده‌نژاد با اشاره به جایگاه ویژه روابط عمومی در شناساندن هیئت‌ها و ارائه عملکردشان در جامعه، لزوم تعامل مسئولان روابط عمومی هیئت‌ها با اداره کل را دو چندان دانست.

معاون امور ورزشی در ادامه  خاطرنشان کرد: تعامل و افزایش ارتباطات برون و درون سازمانی هیئت‌های ورزشی در مسائل مختلف می‌تواند گره‌گشای مشکلات باشد و ارتباطات درون و برون سازمانی هیئت‌های ورزشی باید با ادارات، ارگان‌ها و نهادها، شهرداری‌ها، بخش خصوصی، سرمایه‌گذاران، قهرمانان و پیشکسوتان افزایش یابد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *