به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از آناج، محمدصادق پورمهدی ظهر امروز در جلسه شورای ترافیک آذربایجانشرقی با بیان اینکه اگر آلودگی هوا به ۲۰۰ میرسید باید شهر تخلیه میشد، اظهارداشت: خوشبختانه با مدیریت مسئولان و همت مردم اندکی وضعیت هوا بهبود یافته است.
وی با اشاره به گسترش حمل و نقل عمومی، خاطرنشان کرد: باید به موازات کارهایی که صورت گرفته، حمل و نقل عمومی گسترش یابد و از فردا نیز لاین شمالی مترو راه اندازی خواهد شد و زمان استفاده از مترو به نصف کاهش مییابد.
معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی با تشکر از امام جمعه تبریز بابت ترویج فرهنگ استفاده از وسایط حمل و نقل عمومی، تاکید داشت: باید در نوسازی تاکسیها و خرید اتوبوسهای برقی پیشرو باشیم، از شهرداری و شورای شهر نیز انتظار پیگیری داریم.
وی اذعان کرد: در بحث حوزه عمرانی و روگذر و زیر گذرها مشکلی نداریم و به سمت سخت افزاری بایست حرکت کنیم و طرح lez نشان داد که اگر روزی بخواهیم طرح زوج و فرد را اجرا نماییم، درصورت آماده بودن زیرساختها مشکلی پیش نخواهد آمد.
این مقام مسئول در خصوص نظارت بر مراکز معاینه فنی استان نیز گفت: از مراکز معاینه فنیهای حاشیه شهر گزارشهایی میرسد که باید نظارت در آنها صورت بگیرد و نباید کیفیت را فدای سرعت کنیم.
وی عنوان کرد: واحدهای آلایندهای اطراف شهر که وجود دارند و برای گرمایش تایر یا چوبهای ام دی اف را میسوزانند و باید مانع آنان شد.
پورمهدی در پایان بیان داشت: باید قبول کنیم که باغات تبریز از بین رفته و ساخت و سازها افزایش یافته است و این آلودگی قابل پیشبینی و امروز شهرهایی مانند ارومیه نیز به دلیل آلودگی تعطیل شدهاند.
