کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیمکاظمی گفت: به مناسبت تبریز 2018، حدود 60 کیلومتر از شبکه معابر روشنایی شهر را ساماندهی میکنیم که این پروژه اضافهبر اقدامات معمول شرکت توزیع نیروی برق است.
به گزارش تبریز بیدار ، عادل کاظمی در دیدار هیئت مدیره شرکت توزیع نیروی برق تبریز با نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی اظهار داشت: در راستای رویداد مهم تبریز 2018، برای اصلاح و ساماندهی حدود 60 کیلومتر از شبکه روشنایی معابر تبریز برنامه ریزی کردهایم که این، علاوه بر برنامه های سالانه روشنایی معابر است.
وی افزود: بیشتر این 60 کیلومتر، مراکز و مسیرهای گردشگری هستند که 15 کیلومتر آن کوچهها و مابقی معابر اصلی میباشند.
کاظمی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بازار تاریخی تبریز، تصریح کرد: حدود 800 میلیون تومان برای اصلاح شبکه برق و زمینی کردن شبکه در بازار صادقیه هزینه شده است.
وی یادآور شد: حدود 60 میلیارد تومان پروژه در حال اجرا داریم که تقریباً 30 میلیارد تومان پروژه تمام شده و در دهه مبارک فجر به بهره برداری خواهد رسید و امیدواریم کمترین پروژه نیمه تمام به سال آینده منتقل شود.
کاظمی معوقات هزینه برق مصرفی را یکی از چالشهای مهم این شرکت عنوان کرد و افزود: برای عبور بدون خاموشی از تابستان سال بعد نیازمند ایجاد تاسیسات در برخی نقاط شهر هستیم که باید امکان نصب پست هوایی در سطح شهر فراهم شود.
انرژی برق در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش بسزایی دارد
حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: انرژی برق به طور مستقیم و غیر مستقیم هم در بعد اشتغال و هم در بعد تولید اهمیت بسیاری دارد.
وی تاکید کرد: تامین برق در شهرکهای صنعتی بسیار مهم است و کارکنان شرکت توزیع برق از این طریق می توانند به اقتصاد مقاومتی کمک کنند.
امام جمعه تبریز با اشاره به اهمیت انرژی برق در حیات بشر امروزی، افزود: بسیاری از اقدامات وابسته به برق می باشد و به همین دلیل کار در این زمینه اجر زیادی در بین مردم دارد.
دیدگاهتان را بنویسید