جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح میرتاج الدینی با اشاره به لزوم دفاع آشکار از حقایق و مبانی اصلی انقلاب گفت: مارپیچ سکوت ترفند دیگر دشمنان است تا حقایق و مبانی انقلاب اسلامی مورد هجمه قرار گرفته و انقلابیون در برابر این هجمه سکوت کنند و در این شرایط نیروهای انقلاب باید فضای مارپیچ سکوت را شکسته و بدون هیچ واهمه از انقلاب دفاع کنند.
به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام میرتاج الدینی نماینده اودار مجلس شورای اسلامی در جمع نمازگزاران مسجد امام خمینی یاغچیان اظهار داشت: عنایات و وعده های صادق مخصوص کسانی است که در مسیر صحیح الهی استقامت می ورزند و حساسیت و گستردگی فتنه داعش با هشت سال دفاع مقدس برابری میکرد.
وی افزود: عنایات الهی، تدبیر رهبر انقلاب و استقامت رزمندگان اسلام جبهه مقاومت را به پیروزی نهایی رسانید و توطئه اقلیم کردستان عراق و سناریوی حریری در لبنان پشت بند فتنه داعش بود اما با تدبیر چهره های مقاومت خنثی گردید.
میرتاج الدینی ادامه داد: اگر در مسیر اقتصادی هم مدبرانه استقامت بورزیم، عنایات الهی سرازیر خواهد شد و دشمن در مقابل پیروزی های مقاومت همواره فضای یاس و ناامیدی ایجاد می کند.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: غرق مصنوعی شیوه ی دشمنان در برابر موفقیت های جامعه اسلامی است سایه جنگ اهرم خیالی دشمنان در برابر ملت های مقاوم است و بصیرت حکم می کند تا سایه خیالی جنگ را برای عموم مردم تبیین کنیم
معاون رئیس جمهور سابق با اشاره به مسائل اقتصادی موجود و پرداخت یارانه ها اظهار داشت: پله اول هدفمندی یارانه ها حل مشکل حامل های انرژی بود؛ اما دولت فعلی این اولویت را فراموش کرده است.
وی افزود: در گذشته هرکس از حامل های انرژی بیشتر استفاده می کرد، به همان مقدار از یارانه های غیرمستقیم بهره مند بود و یارانه مابه ازای افزایش قیمت هاست و از جیب ملت تامین می شود؛ روا نیست این حق مردم را ضایع کرد.
میرتاج الدینی با اشاره به لزوم دفاع آشکار از حقایق و مبانی اصلی انقلاب گفت: مارپیچ سکوت ترفند دیگر دشمنان است تا حقایق و مبانی انقلاب اسلامی مورد هجمه قرار گرفته و انقلابیون در برابر این هجمه سکوت کنند و در این شرایط نیروهای انقلاب باید فضای مارپیچ سکوت را شکسته و بدون هیچ واهمه از انقلاب دفاع کنند.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تابلوی انقلاب باید با ماهیت آن سنخیت داشته باشد و کسانی که از تابلوی انقلاب استفاده می کنند اما ماهیت انقلابی ندارند، باید مورد تشخیص مردم قرار گیرند.
وی در پایان افزود: اگر دنباله رو تابلوداران بدون ماهیت باشیم در مراحل حساس انقلاب دچار خطا خواهیم شد چراکه به تعبیر امیرالمومنین«ع» حق را نباید با اشخاص بشناسیم و در ابتدا باید ملاک های حق و باطل شناخته شود.
دیدگاهتان را بنویسید