پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری تبریز:

کاربری‌های فضای‌سبز سطح تبریز به طور دقیق مشخص می‌شوند

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری تبریز با اشاره به مشخص کردن دقیق کلیه کاربری‌های فضای سبز در سطح شهر، گفت: سرانه فضای سبز به تفکیک مناطق دهگانه تبریز نیز محاسبه و مشخص می‌شود.

  • دی 26, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، علی مدبر در جلسه شورای مدیران این سازمان اظهار داشت: طرح ایجاد پارک‌های خصوصی در محلات کم‌برخوردار و پر تردد بررسی و اجرا می‌شود.

    مدبر با تاکید بر لزوم توجه به بحث‌های درآمدزا برای سازمان، افزود: بر همین اساس باید بحث درآمدزایی برای پارک‌ها در دستور کار قرار گیرد و همچنین بحث صرفه‌جویی در تمامی هزینه‌های سازمان جدی‌تر از پیش مورد توجه قرار گیرد.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم مشخص کردن محلی جهت ایجاد باغ پرندگان و باغ گلها با در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی و همچنین راه اندازی نمایشگاه‌های گل و گیاه تاکید کرد.

    مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری تبریز به پیگیری تملک باغات فردوس ائل‌گلی نیز اشاره کرده و گفت: در مورد مغازه های ورودی ائل گلی در مسیر عوارض خیابان فردوس نیز باید هر چه سریع‌تر تصمصم‌گیری شود.

    مدبر با تاکید بر ضرورت صرفه‌جویی جهت توسعه امور سازمان، خاطرنشان کرد: در این راستا کلاس‌های آموزشی و توجیهی با همکاری اداره های آب و برق نیزمی تواند برگزار شود.

    وی همچنین برنامه ریزی دقیق جهت پاکسازی زمستانه پارک‌ها و رفیوژهای فضای سبز سطح شهر را از دیگر اقدامات این سازمان برشمرد.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *