یکشنبه / ۱۰ آبان / ۱۴۰۵ Sunday / 1 November / 2026
×
روایت رئیس اتاق بازرگانی تبریز از تاثیر افزایش قیمت ارز در واحدهای تولیدی استان

ضرر و زیان واحدهای تولیدی به دلیل افزایش 800 تومانی قیمت ارز

رئیس اتاق بازرگانی تبریز گفت: به دلیل افزایش 800 تومنی قیمت ارز در دو ماه گذشته واحدهای تولیدی متضرر شده‌اند.

  • بهمن 1, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، صمد حسن‌زاده در سی و هفتمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار کرد: از آنجایی که داد و ستد ما به صورت ریالی است فروش‌ها را نیز مدت‌دار می کنیم یعنی 3 تا 7 ماه بعد می‌توانیم پول جنس را دریافت کنیم.

    وی افزود: این امر موجب شده در واحدهای تولیدی 20 تا 27 درصد کاهش سرمایه اتفاق بیفتد و واحدهای تولیدی دچار ضرر و زیان شوند.

    حسن‌زاده در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به مکلف شدن بانک‌ها به بخشودگی جرائم استمهال بدهی واحدهای تولیدی یادآور شد: این امر نشان می‌دهد دولتمردان و بانک‌ها همیشه در کنار واحدهای تولیدی هستند و مایه امیدواری فعالان بخش خصوصی است. 

    لازم به ذکر است در این جلسه مواردی مثل پیشنهادات مرتبط با ارتقاء تولید و صادرات فرش دستباف و حفظ عنوان «تبریز شهر خلاق جهانی فرش دستباف، پیشنهادات تشکل‌های معدنی استان مرتبط با جلسات شورای معادن، پیشنهادات مرتبط با توسعه و اشتغالزایی در استان، بحث و بررسی قرار گرفتند.

    ارائه راهکارهایی در ارتباط با بهبود فضای کسب و کار در استان، طرح موضوع اشتغال فراگیر و چگونگی استفاده از منابع مالی بند الف و ب بودجه سال 96 و طرح کارورزی نیز از دیگر موارد مطرح شده در جلسه بود.

    منبع: فارس

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *