مدیرعامل تراکتورسازی تبریز:

تعرفه ۵ درصدی و واردات بی‌رویه کمر تولید تراکتور را شکسته است

مدیرعامل تراکتورسازی تبریز با اشاره به اینکه پایین بودن تعرفه واردات تراکتور کمر تراکتورسازی ایران را شکسته است گفت: تعرفه واردات تراکتور ۵ درصد است در حالی که تعرفه خودرو ۹۵ درصد است تا از خودروی تولید داخل حمایت کنند.

به گزارش تبریز بیدار ، ابوالفتح ابراهیمی ظهر امروز در مراسم الحاق شرکت ماشین‌آلات صنعتی به جمع خانواده بزرگ تراکتورسازی ایران- تبریز، با یادآوری اینکه در اوج فعالیت اقتصادی و صنعتی تراکتورسازی تصمیم به واگذاری آن گرفتند اظهار کرد: با وجود محصولات با کیفیت، این شرکت را تکه تکه کردند و به افرادی واگذار کردند که سس سازی، چسب سازی و تایرسازی داشتند.

وی با اشاره به اینکه خریدار شرکت ماشین‌آلات صنعتی تراکتورسازی با توجه به توانی که داشت، می‌توانست تکنولوژی این شرکت را بهبود داده و تولیدات آن را ارتقا دهد، افزود: متاسفانه پس از مدت کوتاهی از واگذاری، کم‌کم ندای اخراج کارگران به گوش رسید و تعداد کارگران از ۶۰۰ به ۲۰۰ نفر رسید و افراد باقیمانده به شدت با مشکلات معیشتی روبه‌رو شدند.

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی تبریز با تاکید بر اینکه مدیران استان به داد این همکاران رسیدند، ابراز داشت: عمق فاجعه واگذاری و تعطیلی احتمالی شرکت بسیار بالا بود که ممکن بود بیش از ۷ هزار نفر اشتغال خود را در تراکتورسازی از دست دهند.

وی با بیان اینکه تراکتورسازی در واقع بیش از ۲۰۰ هزار نفر مستقیم و غیرمستقیم اشتغال داشت گفت: تراکتورسازی با مشکلات اقتصادی و سیاست‌های ریاضتی و مهلت‌گیری از بانک‌ها بحران را رد کرد.

ابراهیمی با اشاره به اینکه دولت ۶۰ میلیارد از سال ۷۲ به تراکتورسازی بدهی دارد گفت: تاکنون تنها ۷ میلیارد تومان از آن بدهی را توانستیم دریافت کنیم.

وی افزود: با وجود بی‌مهری‌ها در افزایش واردات تراکتور، امروز تراکتورسازی تبریز به اعتبار گذشته بازگشته و خود بانک‌ها به دنبال پرداخت وام هستند و ما محصولات خود را گسترش دادیم. موانع زیادی با همکاری مسئولان استان برداشته شده ولی در پایتخت باید نسبت به پرداخت مطالبات تراکتورسازی توجه کنند.

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی تبریز ادامه داد: این اقدامات در حالی است که مدیران این شرکت نجومی بگیر نیست و همه چیز بر اساس بهره وری است. اولویت ما تولید، تولید، تولید، کار و اقتصاد مقاومتی است. حلال و حرام را مورد توجه قرار داریم و این خط قرمز ماست، در این زمینه حتی پول‌های شرکت را برای سود در بانک‌ها سرمایه‌گذاری نمی‌کنیم.

وی با بیان اینکه سود عملیاتی در امور صنعتی این شرکت مد نظر است چرا که زمین خرید و فروش و کار چاق کنی نمی‌کنیم ابراز داشت: ماهانه ۱۷ میلیارد حقوق پرداخت می‌کنیم لذا برای ما بهره‌وری هر نفر مهم است.

ابراهیمی با اشاره به اینکه پایین بودن  تعرفه واردات تراکتور کمر تراکتورسازی ایران را شکسته است گفت: تعرفه واردات تراکتور ۵ درصد است در حالی که تعرفه خودرو ۹۵ درصد است تا از خودروی تولید داخل حمایت کنند.

وی افزود: در ایران ۳۰ کارخانه مونتاژ تراکتور تأسیس شده که فقط پیچ و مهره بسته و اشتغال خاصی ندارند که ما در این شرایط سرپا ایستاده‌ایم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *