یکشنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 2 August / 2026
×

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درگذشت حاج علی اکبر دانشور را تسلیت گفت.

  • بهمن 8, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، درپی درگذشت رزمنده‌‌ی دفاع مقدس و فرمانده اسبق مرکز پشتیبانی شمالعرب و رئیس سابق ستاد بازسازی عتبات عالیات، سردار پورجمشدیان پیامی به شرح ذیل صادر کرد:

    بسم الله الرحمن الرحیم
    أنا لله وانا الیه الراجعون

    خبر درگذشت همرزم و هم سنگر دوران دفاع مقدس سردار سرافرازحاج علی اکبر دانشور موجب تاسف وتأثر همه ی دوستان و نیروهای انقلاب گردید.

    او در طول حیات با برکت خویش لحظه‌‌ای از تلاش و مجاهدت در راه خدا وانقلاب إسلامی و ولایت فَقِیه غافل نشد. فداکاری‌‌های او در دوران دفاع مقدس و در راه إیجاد امنیت در شمالغرب کشور در کنار مردان بزرگی همچون سردارن شهید  اقا مهدی باکری وحاج احمد کاظمی هرگز از خاطرها فراموش نمی‌‌شود، توفیق خادمی حضرت سالار شهیدان (ع) در ستاد عتبات عالیات و خدمت به زائران اربعین حسینی در سال‌های اخیر افتخار بزرگی است موجب سرافرازی این مرد بزرگ در پیشگاه حضرت صدیقه‌ی طاهره زهرای مرضیه سلام الله علیها خواهد شد. 

    اینجانب این مصیبت را صمیمانه و با دلی اکنده از اندوه خدمت مردم شریف آذربایجان و تبریز قهرمان و أهالی مؤمن سردرود و خاصه خانواده محترم و دوستان و همرزمانش تسلیت عرض می‌‌کنم. روحش شاد و راهش مستدام.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *