برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!فلاح اظهار داشت: با توجه به اینکه این دو مقبره خارج از آرامستان امامیه بوده و در داخل رفوژ مسیر منتهی به ترمینال تبریز قرار داشتند تا کنون اطلاعی از وجود این دو مقبره نداشتیم.
به گزارش تبریز بیدار ، احد فلاح در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری در واکنش به انتشار تصاویر وضعیت نامناسب مزار میرزا علی آقا فرشی از مجاهدین نهضت مشروطه در تبریز اظهار داشت: به محض اطلاع از این موضوع با معاون خدمات شهری شهرداری تبریز که رئیس هیأت مدیره سازمان آرامستان ها هم می باشند تماس گرفتم و همکاران در این معاونت نسبت به پاکسازی و تمیز کردن مقبره میرزا علی و غلامحسین فرشی اقدام کردند.
وی ادامه داد:با توجه به اینکه این دو مقبره خارج از آرامستان امامیه بوده و در داخل رفوژ مسیر منتهی به ترمینال تبریز بوده اند تا کنون اطلاعی از وجود این دو مقبره نداشتیم.
مدیر عامل سازمان آرامستان های شهرداری تبریز گفت: در همین زمینه با مدیر کل میراث فرهنگی استان توفقات اولیه برای ایجاد المان مناسب برای مقبره این دو مجاهد مشروطه به توافق رسیدیم و در صورتی که دادستانی اجازه دهد قبور این شخصیت نهضت مشروطه را به داخل گورستان امامیه انتقال دهیم.
دیدگاهتان را بنویسید