مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینصبح امروز تعدادی از خریداران زمین از اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی در اعتراض به تصرف غیرقانونی زمین خود توسط هوانیروز تبریز در پارک طوبی این شهر تجمع کردند.
به گزارش تبریز بیدار ، صبح امروز تعدادی از خریداران زمین از اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی در اعتراض به تصرف غیرقانونی زمین خود توسط هوانیروز تبریز در پارک طوبی این شهر تجمع کردند.
تجمع کنندگان خواستار رفع غصب زمین های خریداری شده خود از هوانیروز هستند.
یکی از این تجمع کنندگان در این ارتباط به خبرنگار تبریزبیدار می گوید: در سال 70، نزدیک 900 نفر اقدام به خرید زمین از اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کردیم اما پس از مدتی هوانیروز، زمین های ما را تصرف و در آن پادگان ایجاد کرد.
وی ادامه می دهد: ما نیز بر علیه این اقدام غیر قانونی هوانیروز اقامه دعوا کردیم و در نهایت هوانیروز محکوم به رفع تصرف عدوانی شد اما علی رغم گذشت 20 سال، دادگاه از اجرای حکم سر باز می زند و می گوید چون طرف مقابل پرونده شما، یک ارگان دولتی است ما نمی توانیم حکم را اجرا کنیم.
وی می افزاید: پنج سال پیش قرار شد، اداره کل اوقاف استان در ازای زمین تصرف شده قیمت به روز آن را به خریداران پرداخت کند و به تعدادی از خریداران نیز پرداخت کرد اما به بهانه نبود منابع مالی از پرداخت حق و حقوق بقیه مالباختگان سر باز زد.

یکی دیگر از تجمع کنندگان در این خصوص به ما می گوید: ما برای پیگیری مشکل خود نزد مسئولین بسیاری رفته ایم ولی هیچ کسی به مشکل ما رسیدگی نمی کند و حتی اخیرا دیداری نیز با حجه الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم، نماینده ولی فقیه در استان داشتیم و با توجه به اقدامات ارزشمند ایشان در مدت کوتاه حضورشان در استان انتظار داشتیم ایشان مشکلمان را حل نمایند ولی ایشان نیز دست رد به سینه مان زدند و گفتند نمی توانند به این موضوع ورود پیدا کنند.
وی اضافه می کند: از امام جمعه تبریز انتظار همراهی داریم و مطمئن هستیم با همراهی ایشان مشکلمان حل خواهد شد.
وی با بیان اینکه این مالباختگان از اقشار کم برخوردار جامعه هستند، می افزاید: حتی بعضی از این افراد در قید حیات نیستند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه هیچ چیز بالاتر از قانون نیست، بیان می کند: ما در جمهوری اسلامی ایران زندگی می کنیم و در قانون اساسی ای کشور بر برقرار عدالت تاکید شده لذا ما خواستار اجرای قانون هستیم
دیدگاهتان را بنویسید