یکشنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 2 August / 2026
×

مدیرکل شرکت فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی ، از افتتاح نخستين آموزشگاه خلبانی هواپیمای فوق سبک استان در فرودگاه سهند خبر داد.

  • بهمن 16, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، محمد صفایی مدیرکل شرکت فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی ظهر امروز در نخستین آموزشگاه خلبانی هواپیمای فوق سبک استان در فرودگاه سهند، اظهار داشت: این آموزشگاه با هدف ترویج فرهنگ هوانوردی و راه‌اندازی پروازهای تفریحی و آموزشی در این فرودگاه راه‌اندازی شده است.

    وی افزود: از امروز ثبت نام برای آموزش خلبانی و پروازهای تفریحی آغاز شده و در هر دوره برای  20 نفر کلاس برگزار می‌شود.

    صفایی اضافه کرد: برای علاقمندان به خلبانی پس از آموزش از سوی سازمان هواپیمایی کشور گواهینامه خلبانی هواپیماهای فوق سبک صادر می‌شود.

    مسوول گروه هواپیماهای فوق سبک سازمان هواپیمایی گفت: در کشور 22 مرکز آموزش خلبانی در زمینه هواپیماهای فوق سبک و سبک فعالیت می‌‌کنند.

    جابر اظهری افزود: تاکنون از طریق سازمان هواپیمایی کشور برای یک‌هزار خلبان گواهینامه پرواز با هواپیماهای فوق سبک و سبک و برای 15 نفر گواهینامه فنی صادر شده است.

    وی اضافه کرد: صنعت هواپیمایی سبک و فوق سبک در کشور قدمتی 15 ساله دارد.

    مدیر آموزشگاه خلبانی هواپیماهای فوق سبک فرودگاه سهند نیز تصریح کرد: این آموزشگاه با چهار فروند هواپیما و سرمایه‌گذاری 10 میلیارد ریالی بخش خصوصی کار خودش را از امروز آغاز کرد.

    نامدار حسینی افزود: برای دانشجویان شرکت کنندگان در این دوره‌ها 90 ساعت کلاس تئوری و 40 ساعت کلاس پروازی برگزار می‌شود.

    علاقمندان می‌توانند برای ثبت‌نام در این دوره‌ها از امروز و با مراجعه به فرودگاه سهند و فرودگاه تبریز ثبت‌نام کنند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *