مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینفرمانده سپاه عاشورا با اشاره به اینکه حدود دو میلیون نفر از مردم قهرمان در جبهه ها حضور داشتند، افزود: تمامی ملت ایران در جبهه ها حضور داشتند، بیش از ۸۰ هزار نفر از پزشکان در جبهه همگام با رزمندگان اسلام امداد رسانی می کردند و این کارنامه درخشانی برای جامعه پزشکی است.
به گزارش تبریز بیدار ، سردار عابدین خرم در گرامیداشت روز قشر بسیج جامعه پزشکی، با بیان اینکه در دفاع مقدس حضور ارزشمند جوانان با اخلاص و با انگیزه، انقلاب اسلامی و کشور را از گذرگاه خطرناک عبور داد، اظهار کرد: امروزه زمانی که صحبت از پزشک و جامعه پزشکی بسیج می شود، روزهای جنگ که نتیجه ی مزدوری استکبار جهانی آمریکا بود، برایمان یادآوری می شود.
وی افزود: زمانی که نظام استکباری یک طرف و نظام مقتدر و مظلوم در طرف دیگر قرار گرفته بودند که هیچ وجه مشابهی بین این دو جبهه وجود نداشت و در این جبهه مردان بزرگ و جوانان با انگیزه با رهبری امام حکیم و خردمند نقش موثری در جبهه ها ایفا کردند.
فرمانده سپاه عاشورا با اشاره به اینکه حدود دو میلیون نفر از مردم قهرمان در جبهه ها حضور داشتند، افزود: تمامی ملت ایران در جبهه ها حضور داشتند، بیش از ۸۰ هزار نفر از پزشکان در جبهه همگام با رزمندگان اسلام امداد رسانی می کردند و این کارنامه درخشانی برای جامعه پزشکی است.
وی ادامه داد: در بمباران شیمیایی سردشت، پزشکان زیادی در عین کمبود امکانات، مردم را طبابت و رفع مصدمیت می کردند و ما امروز از همه ی پزشکان که در دوران دفاع مقدس حماسه های بزرگی را آفریدند، تقدیر و تشکر می کنیم.
سردار خرم، در بخش دیگر سخنان تاکید کرد: مسئولان این نظام باید از گفتمان انقلاب اسلامی و انقلاب و کشور دفاع کنند و هرگز فراموش نکنند که چه مسئولیتی را برعهده دارند و از اعمال و رفتار خود مواظبت کنند، ما نمی توانیم با دیدگاه انقلابی و مسلمانی مسئولیتی را بپذیریم و با دیدگاه لیبرالیستی یا دیگری به آن بنگریم.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب ، اظهار کرد: تمامی مسئولان باید انتقاد را بپذیرند، چرا که جامعه ای که در آن انتقاد وجود نداشته باشد، جامعه ای مرده محسوب می شود.
فرمانده سپاه عاشورا خاطرنشان کرد: گفتمان انقلاب اسلامی همواره مبتنی بر گفتمان اسلام ناب نه شرقی نه غربی، استقلال آزادی، جمهوری اسلامی و مردم سالاری دینی بوده است و همگی با آگاهی و بصیرت باید از آن دفاع کنیم.
سردار خرم در بخش دیگر سخنان با بیان اینکه یکی از اقدامات اصلی جامعه ی پزشکی حضور در مناطق کم برخوردار و محروم کشور است، عنوان کرد: ما باید در مناطق محروم و کم برخوردار حضور یافته و در این مناطق مردم نوازی و مردم داری کنیم و انیس و مونس مردم شریفی باشیم که هیچ گونه اعتراضی ندارند، لذا ما باید با ایجاد بیمارستان های صحرایی و مراکز بهداشتی جهت ارائه خدمات درمانی به آن ها، شرمنده نشویم.
دیدگاهتان را بنویسید