جانشین فرماندهی انتظامی استان آذربایجان‌شرقی خبر داد:

کشف ۷۶۰ هزار عدد موادمحترقه در تبریز/انهدام ۲ واحد کارگاه تولید موادمحترقه

جانشین فرماندهی انتظامی استان آذربایجان‌شرقی از انهدام دو کارگاه تولید موادمحترقه و کشف۷۶۰ هزار عدد انواع مواد محترقه و دستگیری دو نفر متهم توسط ماموران پلیس آگاهی استان خبر داد.

به گزارش تبریز بیدار ، علی محمدی اظهار داشت: مأموران پلیس آگاهی با اشراف اطلاعاتی از فعالیت ۲ کارگاه تولید موادمحترقه در شهرستان تبریز مطلع و رسیدگی به موضوع را در دستور کارخود قرار دادند.

وی افزود: مأموران در یک عملیات غافلگیرانه به محل های اعلامی اعزام و در بازرسی از آنها، ۷۶۰ هزار عدد انواع موادمحترقه، ۱۰۰ کیلوگرم مواد اولیه و دستگاه های مربوطه را کشف و این ۲ محل را پلمب و در این زمینه ۲ متهم دستگیر و تحویل دستگاه قضائی شدند.

سردار محمدی به کشفیات موادمحترقه در استان نیز اشاره کرد و گفت: در طول سال ۹۶ به ویژه از ۶ ماهه دوم و ایام پایانی سال به دنبال افزایش فعالیت عاملان تهیه و توزیع مواد محترقه، پلیس نیز به صورت ویژه و گسترده برخورد و مقابله با این افراد را در دستور کار قرار داده و در این راستا تعداد ۲ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۷۰۹ عدد انواع موادمحترقه کشف و ۱۲۰ متهم را دستگیر کرده است.

جانشین فرماندهی انتظامی استان، خط قرمز پلیس در چهارشنبه آخر سال را هنجارشکنی ها و ایجاد مزاحمت برای مردم برشمرد و تاکید کرد: پلیس قطعا با افراد مخل نظم و امنیت برخورد کرده و اجازه نخواهد داد افرادی که با حرکات غلط و با هدف سودجویی امنیت مردم را به مخاطره می‌اندازند در استان فعالیت کنند و شهروندان نیز در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت افراد در این زمینه موضوع را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش کنند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *