عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدیدفرمانده سپاه عاشورا، تنها راه نجات کشور در دهه چهارم انقلاب را تداوم راه شهدا دانست و گفت: ما برای تداوم انقلاب باید راه شهدای گرانقدر را با اهتمام ادامه دهیم.
به گزارش تبریز بیدار ، سرتیپ دوم پاسدار عابدین خرم، پیش از ظهر امروز در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره سردار سرلشکر پاسدار شهید «مهدی باکری» و رزمندگان و فرماندهان شهید عملیاتهای بدر و خیبر که با حضور جمعی از مسئولین استان و سرلشکر محسن رضایی در مصلای امام خمینی (ره)تبریز، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ایران اسلامی با بیان اینکه نام سرلشکر پاسدار محسن رضایی با یاد شهیدان عاشورایی عجین گشته است، اظهار کرد: بدون شک نام ایشان در تاریخ ایران و انقلاب اسلامی به دلیل رشادت ها و سوابقی که در جنگ تحمیلی دارد جاودانه خواهد بود.
وی تنها راه نجات کشور در دهه چهارم انقلاب را تداوم راه شهدا دانست و افزود: ما برای تداوم انقلاب باید راه شهدای گرانقدر را با اهتمام ادامه دهیم.
دیدگاهتان را بنویسید