دوشنبه / ۱۲ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 3 August / 2026
×

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: اگر این فرهنگ در کشور گسترش یابد، اشرافی گری و فسادی در کشور وجود نخواهد داشت و عدالت اجتماعی در جامعه حاکم خواهد شد.

  • اسفند 24, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم پیش از ظهر امروز در مراسم سالگرد شهادت شهید مهدی باکری، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ایران اسلامی اظهار کرد: اگرچه امروز کشور درگیر جنگ فیزیکی نیست اما ما نیازمند فرهنگ دفاع مقدس هستیم، چرا که این فرهنگ مانند دژی مستحکم بوده و به هیج وجه قابل تسخیر نیست.

    وی ادامه داد: در صورتی که با این فرهنگ مانوس باشیم، دشمنان توان مقابله با ما را نخواهند داشت.

    امام جمعه تبریز با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: اگر این فرهنگ در کشور گسترش یابد، اشرافی گری و فسادی در کشور وجود نخواهد داشت و عدالت اجتماعی در جامعه حاکم خواهد شد.

    وی اضافه کرد: دشمنان می کوشند این فرهنگ ایثار و شهادت را از ما بگیرند و ما نباید اجازه این کار را به دشمنان بدهیم.

    نماینده ولی فقیه در استان خاطر نشان کرد: شهید باکری پیرو امام خمینی (ره) و انقلاب بود و حتی چند روز قبل از شهادت به زیارت امام رضا و مقام معظم رهبری رفته بود و همواره آرزوی شهادت داشت.

    وی همچنین گفت: دفاع مقدس یکی از مقولاتی است که تمامی جریانها و احزاب کشور در آن وحدت دارند و باید به رشادتهای ایثارگران و رزمندگان ارج نهیم.

    حجه الاسلام آل هاشم تاکید کرد: یکی از توصیه های شهید باکری و سایر شهدا اطاعت از ولایت فقیه بوده و امروز ما موظف هیستیم به وصیت های شهدای گلگون کف عمل کنیم و پیرو ولایت فقیه باشیم.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *