یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغهشهردار منطقه ۴ تبریز با اشاره به بازگشایی خانه تاریخی ستارخان، از ساماندهی و فضاسازی این اثر تاریخی خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار ، اکبر امجدی با بیان این مطلب اظهار داشت: خانه تاریخی ستارخان که پس از چهار سال وقفه، با دستور استاندار محترم و توسط میراث فرهنگی استان، بازگشایی شده، پس از ساماندهی توسط منطقه ۴، در خدمت برنامههای گردشگری شهر قرار گرفت.
وی ادامه داد: نوسازی رنگ آمیزی، ایجاد فضای سبز و گلکاری انبوه، فضاسازی سنتی در حیاط، رسیدگی به انشعابات، سرویس فنی و رفع سایر نواقص ساختاری، از جمله اقداماتی است که توسط شهرداری منطقه ۴ در این خانه تکمیل شد.
امجدی ادامه داد: خانه ستارخان توسط شهرداری منطقه ۴ ساماندهی شده و با ایجاد موزه مرتبط توسط میراث فرهنگی استان، به عنوان یکی از آثار فاخر گردشگری، در خدمت شهروندان و عموم گردشگران خواهد بود.
به گزارش تبریزبیدار، خانه ستارخان در محله دوه چی، کوی امیرخیز و کوچه ستارخان غربی واقع شده و مهر ماه سال ۱۳۸۶ با شماره ۱۹۷۴۳ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
قدمت این خانه که به دوره قاجاریه می رسد، محل سازماندهی و ستاد فرماندهی مبارزان مشروطه خواه و جنگ های ضداستعماری علیه روس در ۱۱۰ سال قبل بود و در آن دوره توسط قوای اشغالگر روس به توپ بسته شد.
دیدگاهتان را بنویسید