مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینمعاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: آسمان استان تا سه شنبه هفته آینده صاف تا قسمتی ابری خواهد شد و امروز احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد وجود دارد.
به گزارش تبریز بیدار ، محمد اشجعی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به این مطلب اظهار داشت: طبق نقشه های پیش یابی هواشناسی، امروز هوای استان ابری تا نیمه ابری همراه با بارش باران و در نواحی مستعد بارش تگرگ پیش بینی می شود.
وی افزود: امروز به تدریج از میزان ابرها در استان کاسته شده و دما به تدریج کاهش می یابد و در برخی مواقع همراه با مه و غبار است.
معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی یادآوری کرد: هوای استان از روز پنجشنبه تا سه شنبه هفته آینده صاف تا قسمتی ابری و در برخی نواحی همراه با مه و غبار خواهد شد.
اشجعی ادامه داد: از امروز تا روز شنبه هفته آینده باد ملایم گاهی نسبتا شدید و از روز یکشنبه تا سه شنبه باد ملایم تا متوسط در استان می وزد.
وی گفت: دمای کنونی تبریز 9 درجه بالای صفر است و بناب با 14 درجه و کلیبر با سه درجه بالای صفر به ترتیب گرمترین و خنک ترین شهرهای استان هستند.
دیدگاهتان را بنویسید