مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینعضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: نوروز امسال شاهد استقبال گردشگران داخلی و خارجی از تبریز بودیم اما متاسفانه میانگین اقامت در شهر ما کم است و با برنامه ای بلند مدت باید سعی کنیم میانگین اقامت را افزایش دهیم.
به گزارش تبریز بیدار ، فریدون بابایی اقدم در بازدید از مرکز همایش های بین المللی تبریز یادآورشد: سال گذشته به دلیل انتخابات شورا و تغییر و تحولات شهرداری بخشی از پروژه های عمرانی به پایان نرسید اما این مرکز فرهنگی اردیبهشت ماه با حضور رئیس جمهور به بهره برداری خواهد رسید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اتفاقی که روزهای گذشته در منطقه زعفرانیه تبریز افتاد خاطرنشان کرد: متاسفانه روزهای گذشته در منطقه زعفرانیه شاهد از بین رفتن تعداد زیادی درخت بودیم که مشابه این اتفاق سال های گذشته در پارک نظامی تبریز در شرف اقدام بود اما با عکس العمل افکار عمومی مواجه شد و همین امر مانع از بین رفتن فضای سبز پارک نظامی شد.
رئیس کمسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز همچنین گفت: مدیریت شهری باید با نهادهای حکومتی هماهنگی های لازم را در راستای حفظ فضای سبز شهری انجام دهد تا پس از این شاهد صدور احکامی از این قبیل در تبریز نباشیم.
دیدگاهتان را بنویسید