یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغهشهین باهر اظهار کرد: تا زمانی که مترو را پاک ترین و سریع ترین وسیله حمل و نقل عمومی راه اندازی نشود نباید انتظار داشته باشیم این شهر از آب و هوای پاک برخوردار باشد.
به گزارش تبریز بیدار ، ایرج شهین باهر در جلسه معارفه مولوی به عنوان مدیر عامل جدید سازمان قطار شهری تبریز اظهار داشت: با توجه به اهمیت اجرا و تکمیل پروژه قطار شهری تبریز شهرداری تبریز این پروژه را در اولویت سایر پروژه های خود قرار می دهد و تمامی تلاش خود را در تامین اعتبارات مالی پیش بینی شده سهم شهرداری به کار خواهد بست.
وی با اشاره به اینکه تعهدات تامین مالی پروژه قطار شهری به صورت مشترک است، افزود: 50 درصد این اعتبار توسط شهرداری تبریز و 50 درصد اعتبار نیز از طریق بودجه دولتی تامین می شود.
شهین باهر تصریح کرد: این در حالیست که طبق گزارش مدیران سازمان قطار شهری تبریز در سال های اخیر با پیگیری های شورای چهارم 1هزار و 200 میلیارد تومان بود که نسبت سهم شهرداری تبریز به دولت 60 به 40 بود.
وی عنوان کرد: تا زمانی که مترو را پاک ترین و سریع ترین وسیله حمل و نقل عمومی راه اندازی نشود نباید انتظار داشته باشیم این شهر از آب و هوای پاک برخوردار باشد.
شهردار تبریز اظهار امیدواری کرد: روند تکمیل قطار شهری تسریع شود و با بهره گیری از تخصص و تجربه آقای مولوی قاطعانه در اتمام این پروژه قدم بر می داریم.
شهین باهر با تاکید بر اینکه شهرداری تبریز مصمم در پیشبرد اهداف این سازمان طبق برنامه ریزی های به عمل آمده است اعلام کرد: در حال حاضر تقویت فنی متوجه پروژه های عمرانی مترو نیست و در عین حال تامین اعتبار مالی برای تکمیل پروژه قطار شهری بیش از پیش مطرح است.
دیدگاهتان را بنویسید