برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا، با بیان اینکه موفقیت های افتخارآمیز سپاه مرهون اطاعت از ولی فقیه است، گفت: مقابله سپاه با حرکت های براندازانه و تهاجم های فرهنگی، دخالت در سیاست ها نیست بلکه رسالت و وظیفه سپاه در دفاع از انقلاب است.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از روابط عمومی سپاه عاشورا، حجت الاسلام و المسلمین کاملی فر در سخنرانی پیش از خطبه های نمازجمعه تبریز با تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار ابراز کرد: توان سپاه برای مقابله با دشمنان و پاسداری غیرمحافظه کارانه از انقلاب، بیش از هر زمان دیگری است.
وی با اشاره به پیروزی های مقاومت اسلامی در منطقه افزود: اگر تدبیر فرمانده سپاه قدس و رزمندگان مدافع حرم نبود، اکنون خلافت خودخوانده داعش به داخل مرزهای ما می رسیدند.
کاملی فر خاطرنشان کرد: اگر سپاه نبود، اکنون ناموس شیعه و مسلمین به اسارت تروریست ها در منطقه درمی آمدند.
وی با بیان اینکه موفقیت های افتخارآمیز سپاه مرهون اطاعت از ولی فقیه است، گفت: مقابله سپاه با حرکت های براندازانه و تهاجم های فرهنگی، دخالت در سیاست ها نیست بلکه رسالت و وظیفه سپاه در دفاع از انقلاب است.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا، با اشاره به شعار سال اظهار داشت:: باید ذهنیتِ غلطِ به صرفه نبودنِ کالای ایرانی را از خود دور کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید