ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟سرمربی ترکیهای تراکتورسازی بعد از پایان لیگ هفدهم به کشورش بازگشت.
به گزارش تبریز بیدار ، ارطغرول ساغلام که نتوانسته بود در تبریز طبق انتظارات موجود نتیجه بگیرد، بامداد امروز (یکشنبه) و بعد از پایان لیگ برتر تبریز را ترک کرد.
ساغلام در زمان حضورش در تراکتورسازی فقط سه برد کسب کرد و نتوانست این تیم را هم از منطقه خطر نجات بدهد، بهطوری که سرخپوشان تبریزی در هفتههای پایانی موفق به قطعی کردن بقای خود در لیگ برتر شدند.
ارطغرول ساغلام از تبریز رفت اما مشخص نیست که این رفت بازگشتی هم دارد یا خیر.
به گزارش تسنیم، این روزها بحث تمدید قرارداد ساغلام با تراکتورسازی هم داغ است. هواداران تراکتورسازی خواهان تمدید قرارداد ساغلام هستند، اما این سرمربی ترکیهای به مسئولان باشگاه تبریزی اعلام کرده که قصد دارد چند روزی را استراحت کند.
قرار است در روزهای آینده مسئولان باشگاه تراکتورسازی با نماینده ساغلام مذاکراتی را انجام بدهند تا وضعیت کادر فنیشان برای سال آینده مشخص شود.
دیدگاهتان را بنویسید