شرکت دَریک خبر داد؛

تکذیب مذاکره زنوزی با قلعه نویی برای هدایت تراکتور

روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری دریک هرگونه مذاکره با امیر قلعه‌نویی برای قبول هدایت تراکتورسازی را تکذیب کرد.

به گزارش تبریز بیدار ،روابط عمومی گروه سرمایه گذاری دریک نوشت: جناب امیر قلعه نویی یکی از برترین مربیان تاریخ لیگ‌برتر ایران می باشد که همیشه نام‌اش در کنار تیم های موفق بوده خواهد بود. مهندس محمدرضا زنوزی نیزهمیشه از امیر قلعه نویی به نیکی یاد کرده و ارتباطات برادرانه ای دارند و مهندس زنوزی با دوستان و نفرات نزدیک خود آغازگر یک همکاری نبوده اند تا با توجه به مشکلات پیرامون همکاری، بر ارتباطات دوستانه لطمه ای وارد نشود.

با تمام احترام و علاقه به جناب آقای امیر قلعه نویی که دوستی دیرینه و صمیمى با مهندس زنوزى دارند هیچ مذاکره‌ای بابت سرمربیگری باشگاه تراکتورسازی با ایشان نداشته‌اند.

متذکر میشویم که تا اعلام رسمی واگذاری باشگاه تراکتورسازی به مجموعه سرمایه گذاری دریک، این مجموعه هیچگونه فعالیتی با نام باشگاه فرهنگی ورزشى تراکتورسازی تبریز نخواهد داشت.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *