روز خاکستری نمایندگان تبریز در انتخابات هیأت رئیسه مجلس؛

انتخاب مجدد پزشکیان درنائب رئیسی مجلس/ فرهنگی با قرعه کشی از هیأت رئیسه کنار رفت!/ ساعی رای نیارود

مسعود پزشکیان به عنوان نائب رییس اول و علی مطهری به عنوان نائب رئیس دوم انتخاب شدند.

به گزارش تبریز بیدار ، ح،  در جریان انتخاب ریاست مجلس که به مرحله دوم کشیده شده بود، از مجموع ۲۷۹ رای اخذ شده، محمدرضا عارف ۱۲۳ رای و علی لاریجانی ۱۴۷ رای کسب کرده و آرای باطله ۹ رای اعلام شد و بر این اساس و طبق اعلام علی لاریجانی وی در سومین سال فعالیت مجلس دهم رییس مجلس باقی ماند.

در ادامه  علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز نتایج آرای نمایندگان درباره انتخاب نواب رییس را  اعلام کرد.

بر این اساس از ۲۷۹ رای اخذ شده پزشکیان با ۱۵۷ رای و مطهری با ۱۴۳ رای به عنوان نواب اول و دوم انتخاب شدند.

عبدالرضا مصری نیز ۱۳۴ رای و هادی قوامی نیز ۸۱ رای کسب کردند.

در ادامه نتیجه انتخابات دبیران هیأت رئیسه اعلام شد محمدعلی وکیلی با ۱۳۴ رای، یوسف نژاد با ۱۲۹ رای، قاضی زاده هاشمی با ۱۲۹ رای، علیرضا رحیمی با ۱۰۴ رای، امیرآبادی فراهانی با ۹۸ رای، رنجبر زاده با ۹۵ رای توانستنداز مجموع ۲۷۸ اکثریت آرا را به دست آورند.

گفتنی است محمدحسین فرهنگی و اکبر رنجبرزاده به طور مساوی ۹۵ رای کسب کرده بودند که اکبر رنجبرزاده به قید قرعه برای دبیری هیات رئیسه انتخاب شد و زهرا ساعی دیگر نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو جزو کاندیداها بود که رأی نیاورد. 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *