مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینحجت الاسلام و المسلمین تقی زاده رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی در گفتگو با تبریز بیدار به تشریح جزئیات مراسم راهپیمایی 13 آبان در تبریز پرداخت.
حجت الاسلام و المسلمین حسین تقی زاده رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی در گفتگو با تبریز بیدار با اشاره به برگزاری راهپیمایی روز 13 آبان گفت: امسال مراسم راهپیمایی یوم الله 13 آبان بسیار متفاوت تر از سال های گذشته خواهد بود چرا که امسال دشمن درجه یک ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران یعنی شیطان اکبر آمریکای خون آشام با جنگ تمام عیار رسانه ای، روانی و عملیاتی و تحریم اقتصادی و تهدید درصدد ناکارآمد نشان دادن نظام مقدس جمهوری اسلامی و ناامید کردن ملت ایران از اهداف پیش روی خود و تفرقه انداختن بین ملت و حاکمیت بوده و ادعا می کنند که شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل را از زبان ملت ایران قطع و چهلمین سال انقلاب اسلامی را در کام ملت ایران تلخ خواهند کرد.
وی با تاکید بر لزوم هوشیاری مردم ایران در مقطع کنونی و در مقابل نقشه های شوم دشمنان، تصریح کرد: مردم ولایتمدار ایران اسلامی در روزهای اخیر با خلق حماسه های بی نظیری همچون تاسوعا و عاشورای حسینی با شعار ” هیهات منّاالذله”، رزمایش چندصدهزار نفری بسیجیان با شعار “اقتدار عاشورایی” و حماسه پیاده روی اربعین با شعار” حب الحسین یجمعنا” عشق و ارادت خود را به اسلام و انقلاب اسلامی ثابت کرده اند و ان شاءالله در روز 13 آبان امسال که چهلمین سال انقلاب اسلامی ایران است با افتخار به گذشته و امید به آینده و با شعارهای کوبنده مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل به صحنه خواهند آمد.
حجت الاسلام تقی زاده راهپیمایی 13 آبان را متعلق به همه اقشار مردم خوانده و افزود: مردم انقلابی ایران مخصوصاً غیرتمندان آذربایجان شرقی بویژه تبریز برای خنثی کردن این توطئه ها و دسیسه ها و بی اثر کردن تحریم های ظالمانه باشکوه تر و پرشورتر از سالهای قبل در تظاهرات یوم الله 13 آبان شرکت خواهند کرد و یکبار دیگر پوزه استکبار جهانی و آمریکای جنایتکار را به زمین خواهند زد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان خاطر نشان کرد: این راهپیمایی در تبریز روز یکشنبه ساعت 9:30 صبح از محلات مختلف شروع و به طرف سه راهی مصلای اعظم حضرت امام خمینی(ره) انجام شده و از ساعت 10 صبح با اجرای برنامه های مختلف و سخنرانی نماینده ولی فقیه در استان برگزار شده و با قرائت قطعنامه سراسری پایان خواهد یافت.
دیدگاهتان را بنویسید