شنبه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۵ Saturday / 1 August / 2026
×

استاندار آذربایجان شرقی در گفتگو با تبریزبیدار:مهارت آموزی گام اساسی در استقلال اقتصادی است و دانشگاهیان با بکارگیری مهارت های خود، کارآفرینی کنند.

  • آبان 20, 1397
  • مجید خدابخش، استاندار آذربایجان شرقی در حاشیه افتتاح نمایشگاه تولیدات هنری مددجویان کمیته امداد در گفتگو با خبرنگار تبریز بیدار ، در خصوص ضرورت  توانمندسازی اقتصادی، گفت: اصل توانمندسازی مددجویان و آموزش مهارت های لازم به آنها، اصل اساسی و مهم در استقلال اقتصادی است.

    وی در پاسخ به سوالی در مورد انتظارات از نخبگان علمی در شرایط فعلی اقتصادی، تصریح کرد: از دانشگاهیان و کسانی که مدارج عالی علمی دارند انتظار می رود با مهارت های اکتسابی، برای خود و دیگران کارآفرینی کنند.

    استاندار آذربایجان شرقی ضمن ابراز خرسندی از محصولات تولیدی هنرجویان مددجو، افزود: تنوع تولیدات صنایع دستی گامی مهم برای استقلال اقتصادی و حتی کارآفرینی می تواند باشد.

    خدابخش ضمن دعوت از مردم برای شرکت در این نمایشگاه، خاطر نشان کرد: خرید از محصولات تولیدی مددجویان خودکفا شده، در واقع تشویق اشتغالزایی است.

    گفتنی است نمایشگاه تولیدات هنری و صنایع دستی مددجویان کمیته امداد صبح امروز با حضور استاندار آذربایجان شرقی در فرهنگسرای الغدیر افتتاح و تا روز پنج شنبه از ساعت 15 تا 19 برای بازدید عموم دایر است.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *