مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدبهشتی در گفتگو با تبریزبیدار گفت: علمی سازی تصمیم گیری های شورا و شهرداری از اهداف تشکیل مرکز پژوهش ها است.
رییس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر تبریز در گفتگو با تبریز بیدار در خصوص اهداف و برنامه های این مرکز گفت: این مرکز دارای اساس نامه ای است که در شورای عالی استان ها تصویب شده است.
بهشتی افزود: علمی سازی تصمیم گیری های شورا و شهرداری و همچنین بررسی علمی لوایح و طرح های آماده شده و ارائه نظر مشورتی به شورا و شهرداری و همکاری با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و ایجاد تفکر علمی از دیگر اهداف این مرکز می باشد.
اعضای مرکز پژوهش ها چه کسانی هستند؟
رییس مرکز پژوهش های شورای شهر تبریز در خصوص نقش این مرکز در پیشبرد اهداف و برنامه های شورا گفت: این مرکز بعنوان بازوی علمی شورا و شهرداری نقش بسزایی در پیشبرد برنامه های شورا ایفا می کند.
بهشتی در پایان در خصوص اعضای مرکز پژوهش های شورا گفت: این مرکز در کنار رییس یک هیئت امنا هم دارد که رییس شورای شهر بعنوان رییس این هیئت امنا و رؤسای کمیسیون های شورا دیگر اعضای این هیئت امنا هستند. علاوه بر این، سه نفر نیز بعنوان متخصص دانشگاهی عصو هیئت امنا هستند.
گفتنی است مرکز پژوهش های شورای شهر تبریز دیروز با حضور مسئولین استانی و اعضای شورای شهر افتتاح شد.
دیدگاهتان را بنویسید