احمد علیرضا بیگی نماینده مردم تبریز آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با تبریز بیدار در خصوص آخرین وضعیت استانداری آذربایجان شرقی گفت: موافق حمایت مجمع نمایندگان از اشخاص خاصی برای تصدی استانداری آذربایجان شرقی نیستم، دولت باید فردی را معرفی کند که مورد قبول خودش است و همچنین فردی باشد که پاسخگوی اقدامات خود باشد.
دولت را در انتخاب جبارزاده و خدابخش همراهی کرده بودیم
تاکنون فردی بعنوان گزینه استانداری مشخص نشده
وی افزود: وزارت کشور تاکنون فردی را به مجمع نمایندگان استان معرفی نکرده است، البته تلاش ما این است که در انتخاب استاندار دولت را کمک و همراهی کنیم. در انتخاب استانداران قبلی چه آقای جبار زاده و چه آقای خدابخش نیز دولت را همراهی کردیم تا بتواند فرد مناسبی را در این منصب قرار دهد ولی تاکنون فردی به طور مشخص معرفی نشده است،
بیگی تصریح کرد: هرکسی در این جایگاه قرار بگیرد نماینده دولت است در عین حال دولت را پاسخ گوی اقدامات استاندارانش می دانیم، امکانات و زیر ساخت های مناسبی در استان آذربایجان شرقی وجود داشت که دولت باید پاسخ دهد.
ویتاکید کرد: دولت روحانی در مدت این ۶ سال کسانی را که منصوب کرده بود، باید عملکرد مشخصی ارائه می دادند و مشخص می کردند که از ظرفیت های این استان چه استفاده هایی کرده اند.
این نماینده مجلس تصریح کرد: اگر ما به عنوان نمایندگان مردم در این حوزه دخالت و ورود کنیم و نفر برای تصدی مناصب معرفی کنیم، در این صورت دولت خود را از پاسخ گویی مبرا می داند، حتی در مسئله انتصاب مدیران کل و روسای دانشگاه ها مجمع نمایندگان ورود کرده بود هشدار دادم که نمایندگان نباید ورود پیدا کنند و دولت مدیران خود را انتخاب کند، در عین حال که از منتخبین دولت حمایت می کنیم و به عنوان نماینده مردم هم پیگیر مطالبات مردم هستیم باید مطالبه گر باشیم.
