پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×

باشگاه تراکتورسازی تبریز اعلام کرد: این باشگاه با مدیریت بخش خصوصی هیچ فعالیت اقتصادی ندارد.

  • دی 8, 1397
  • به گزارش تبریز بیدار ،  باشگاه تراکتورسازی در مورد فعالیت‌های اقتصادی این باشگاه اطلاعیه‌ای صادر کرد که به شرح زیر است: 

     به اطلاع عموم هواداران و اصحاب محترم رسانه می‌رساند، باشگاه تراکتورسازی در راستای حفظ حقوق مادّی و معنوی باشگاه که همانا امانتی از جانب هواداران است، ضمن سازماندهی ساختار اقتصادی باشگاه، اقدامات مقتضی در خصوص جلوگیری از سوءاستفاده افراد حقیقی و حقوقی از عنوان و اعتبار باشگاه تراکتورسازی را در دستور کار دارد و پیگیری امر از طریق مراجع قضایی نیز در حال انجام است.

     بر همین اساس، به اطلاع می‌رساند باشگاه تراکتور‌سازی با مدیریت بخش‌خصوصی، تاکنون هیچ‌گونه فعالیت اقتصادی، اعم از مجازی ( نرم‌افزارهای شارژ، غیره و تبلیغات) و حقیقی نداشته و برنامه‌های مدنظر پس از اجرا و بهره‌برداری از طریق رسانه‌های رسمی باشگاه به اطلاع عموم مردم و هواداران پرشور تراکتور خواهد رسید.
     
    همچنین اخبار رسمی باشگاه نیز صرفا” از طریق وب‌سایت رسمی باشگاه به آدرس
     
      www.TRACTOR-CLUB.com 
     
     کانال تلگرام
     @TRACTORCLUB1970 
     
     صفحه اینستاگرام
     instagram.com/tractorclub1970  
     
    اطلاع‌رسانی می‌شود‌ و فعالیت سایر گروه‌ها و کانال‌های مختلف با عنوان تراکتور مورد تائید باشگاه نیست، اقدامات قانونی در این موضوع نیز در  حال اجراست.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *