شنبه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۵ Saturday / 1 August / 2026
×
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری خبر داد:

جلوگیری از خروج یک هزار و 76 راس دام زنده قاچاق از آذربایجان شرقی

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری آذربایجان شرقی گفت: با اقدامات انجام شده از خروج یک هزار و 76 راس دام زنده از طریق محورهای مواصلاتی استان به منظور قاچاق آن به خارج از کشور جلوگیری شد.

  • بهمن 30, 1397
  • به گزارش تبریز بیدار ، جهانگیر اسکندزاده روز سه شنبه در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهارداشت: با اقدامات انجام شده از خروج یک هزار و 76 راس دام زنده از طریق محورهای مواصلاتی استان به منظور قاچاق آن به خارج از کشور جلوگیری شد که از این تعداد 957 راس گوسفند و 119 راس گاو بود.

    وی افزود: خروج دام از محورهای مواصلاتی استان بدون اخذ مجوز از جهادکشاورزی و دامپزشکی ممنوع است.

    مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: همکاری بسیار خوبی بین دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و قضائی در استان در زمینه مبارزه با قاچاق دام زنده وجود دارد.

    وی همچنین در خصوص فعالیت برندهای غیرمجاز پوشاک نیز گفت: اسامی تمامی برندهای پوشاک دارای مجوز در سایت سازمان صنعت ومعدن درج شده و با برندهای فاقد مجوز که پوشاک فاقد شناسه عرضه می‌کنند، مقابله می‌ شود.

    اسکندرزاده با اشاره به اینکه تعداد برندهای غیرمجاز در استان بسیار اندک خواهد بود، ادامه داد: برندهای غیرمجازی که در استان فعالیت می کنند توسط اداره کل اطلاعات و صنعت و معدن استان شناسایی و معرفی شوند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *