کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیمفرماندار تبریز در گفتگوی کوتاه با تبریزبیدار به وضعیت کارخانه ماشین سازی و همچنین بودجه سال 98 شهرداری تبریز پرداخت.
علیار راستگو ، فرماندار تبریز ، در گفتگو با تبریزبیدار در خصوص آخرین وضعیت کارخانه ماشین سازی تبریز گفت: طی یک نامه ای به سازمان خصوصی سازی، تاکید کرده ایم که هر نهاد، سازمان و یا شخصی که قرار است مسئولیت کارخانه را برعهده بگیرد، باید ابتدا اهلیت این نهاد ، سازمان و شخص مورد بررسی قرار بگیرد.
وی در خصوص اینکه چه سازمان هایی گزینه های اصلی واگذاری هستند، ابراز بی اطلاعی کرد.
همچنین موضوع بودجه شهرداری تبریز که اخیرا در صحن شورای شهر کلیات ان به تصویب رسید، موضوع دیگر گفتگوی کوتاه تبریزبیدار با فرماندار تبریز و سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری آذربایجان شرقی بود.
راستگو در رابطه با بودجه سال ۹۸ شهرداری به خبرنگار ما گفت: فعلا کلیات بودجه در شورای شهر تصویب شده است و قرار بر این است فصل به فصل مورد بررسی قرار گرفته و به فرمانداری ارسال شود.
دیدگاهتان را بنویسید