یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغهمهدوی فرماندار تبریز در گفتگو با تبریزبیدار در خصوص بررسی لایحه بودجه سال آینده شهرداری تبریز گفت: در صدد هستیم بررسی بودجه را در جلسات مداوم حتی در روزهای تعطیل نیز ادامه دهیم.
بهروز مهدوی فرماندار تبریز در گفتگو با تبریزبیدار در خصوص بررسی لایحه بودجه سال آینده شهرداری تبریز اظهار داشت: بودجه سال98 شهرداری تبریز و سازمان های وابسته، دیروز(دوشنبه) در اختیار فرمانداری تبریز قرار گرفت و با توجه به مهلت قانونی 15 روزه برای فرمانداری، کار بررسی آن از امروز(سه شنبه) شروع می شود.
وی گفت: شهرداری و شورای شهر می بایستی کلیات بودجه را بهمن ماه برای بررسی به فرمانداری ارجاع می دادند و با توجه به دیر رساندن آن، بررسی بودجه به صورت فشرده و فوری انجام خواهد پذیرفت.
وی خاطر نشان کرد: البته کارشناس فرمانداری مرتبط با شورای شهر، در جلسات این شورا حضور داشت و طبیعتا باید نظرات و نکات مورد نظر فرمانداری هم در بودجه سال آینده لحاظ شود. کلیات بودجه را مطالعه کرده ام، در نظر داریم ابتدا کلیات بررسی و در صورت موافقت وارد بررسی جزییات بودجه سال 98 شهرداری و سازمان های وابسته شویم.
فرماندار تبریز تصریح کرد: در صدد هستیم بررسی بودجه را در جلسات مداوم حتی در روزهای تعطیل نیز ادامه دهیم. سعی خواهیم کرد بررسی بودجه برای سال آینده نماند به همین خاطر ابتدا باید هیئت تطبیق که متشکل از افراد مختلف از جمله فرمانداری و دادگستری است، باید نظر خود را ارائه دهند، نهایتا در 3 جلسه بررسی بودجه انجام می شود.
گفتنی است در صورتی که اگر بعد از تعطیلات نوروزی کلیات و جزئیات در فرمانداری تایید نشود، بودجه 1/12 برای سال 98 در شهرداری اعمال می شود تا مجددا بودجه مصوب بررسی شود.
دیدگاهتان را بنویسید