مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه در تبریز؛

اقدام ترامپ علیه سپاه اصولگرایان و اصلاح طلبان را متحد کرد / نتیجه جنگ فرهنگی دشمن تربیت شهیدانی چون زوار، عبداللهی، بیضایی و… شد

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه در تبریز گفت: سپاه را تروریست نامیدند اما این اقدام وحدت ملی بین گروه های مختلف اعم از اصولگرا و اصلاح طلب را تقویت کرد.

به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام ,و المسلمین علی شیرازی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه عصر امروز پنج شنبه در مراسم گرامیداشت شهید مدافع حرم اکبر زوارجنتی در مسجد دانشگاه تبریز گفت: شهید زوار جنتی یک امتیاز ویژه نسبت سایر شهدا دارد و آن هم شهادت بدست شقی ترین افراد یعنی صهیونیست ها بود.

کودک ۳ ساله ایرانی بیشتر از ترامپ می فهمد

وی در پاسخ به اقدام خصمانه ترامپ علیه سپاه پاسداران گفت: تروریست کسانی هستند که قدرت نظامی خود را علیه آرمان و اعتقادات بشر نشانه گرفته و برای هیچ انسانی حقی قائل نیستند. پاسداری که از دنیا و خانواده خود می گذرد و در سوریه یا عراق به دفاع از مظلومین فارغ از هر مذهبی می پردازد، نمی تواند تروریست باشد و این را مردم دنیا و حتی آمریکا و اروپایی ها هم می دانند.

حجت الاسلام شیرازی تصریح کرد: از انسان احمقی مثل ترامپ، اوباما و نتانیاهو توقعی هم نداریم بفهمند. کودک ۳ ساله ایرانی بیشتر از آنها بصیرت دارد.

وی ادامه داد: آمریکایی ها هر طرحی که در منطقه ریختند، با اراده الهی به نفع امت اسلامی تمام شد. جنگ ۸ ساله بر ایران تحمیل کردند اما آن جنگ به دانشگاه تربیت جوانان ایرانی تبدیل شد و تهدید ملت ایران به فرصت تبدیل شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه بیان داشت: دشمنان می دانند تا جمهوری اسلامی ثبات دارد اسلام هم حیات دارد اما بدانند هر اندازه که اسلام خواری ناپذیر است، جمهوری اسلامی هم شکست نمی خورد.

وی خاطذر نشان کرد: دشمنان با کلی هزینه به سوریه حمله کردند و تا بعدا عربستان سعودی را بعنوان الگوی جهانی اسلام معرفی کنند اما بدنبال طرح، بسیج جهانی مقاومت شکل گرفت و  حزب الله لبنان به قدرت منطقه تبدیل شد.

آمریکا می داند سپاه سهم بزرگی در پیروزی های منطقه دارد

وی با اذعان به اینکه آمریکایی ها اقرار کردند پیروز جنگ منطقه ایران بود، افزود: آمریکا می داند سپاه سهم بزرگی در پیروزی های منطقه دارد لذا سپاه را تروریست نامیدند اما این اقدام وحدت ملی بین گروه های مختلف اعم از اصولگرا و اصلاح طلب را تقویت کرد.

حجت الاسلام شیرازی ادامه داد: نتیجه اقدامات آمریکا و جنگ فرهنگی علیه کشور ، شهیدان مدافع حرمی چون زوار، بیضایی، جوانی، عدالت و… شد و  در کنار آن نیز خیلی از جوانان پیش ما آمدند و التماس کردند به سوریه بروند. مگر می شود آرمان حسین بن علی(ع) را خاموش کرد.

وی در ادامه گفت: عده ای در داخل می گفتند ما چرا باید در سوریه بجنگیم و آمریکا را پیروز میدان می دانستند اما دیدند که دشمن به چه روزی افتاد. دشمنان بدانند تهدید سپاه بی تاثیر است و همه مردم ایران سپاهی است. دیدند که همه ارتشی ها، نمایندگان مجلس لباس سپاهی پوشیدند.

حیات شهدای ایرانی را در سوریه و عراق می بینیم

وی با تاکید بر اینکه ملت ایران اگر تهدید شود، اراده اش قوی و محکم می شود، افزود: شهیدان زنده اند. ما حیات شهدای ایرانی را در سوریه و عراق می بینیم. به برکت خون شهدای شما، آمریکا و رژیم صهیونیستی و اروپا از ملت ایران می ترسند.

حجت الاسلام شیرازی تصریح کرد: ما آمده ایم در سپاه  قطعه قطعه شویم تا اسلام بماند، الحمدالله که آمریکا با سپاه بد است. با لطف الهی از جنگ اقصادی هم سربلند بیرون می آییم و یقین بدانید ملت ایران در  استقلال اقتصادی الگوی جهان خواهند شد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *