سرمربی تیم ملی بوکس جوانان:

امیدوار به کسب مدال در مسابقات قهرمانی آسیا هستیم

سرمربی تیم ملی بوکس جوانان با بیان اینکه شرایط خوبی در اردوی تیم حاکم است و بوکسورها به آمادگی ۷۵ درصدی رسیده اند، گفت: امیدوار به کسب مدال های رنگین در مغولستان هستیم.

به گزارش تبریز بیدار ،امید رشید روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه اردوی اهر افزود: سعی بر این است تا از مربیان به نام و عنوان‌دار بوکس در کادرفنی تیم جوانان استفاده شود و اگر بتوانیم اردوهای مدنظرمان را تا آغاز مسابقات آسیایی برگزار کنیم، بطور قطع امیدی به کسب مدال‌های خوش رنگ از سوی بوکسورهای جوان کشورمان خواهیم داشت.  

وی اعلام کرد: بعد از اتمام اردوی اهر، قرار است ۳ اردوی دیگر هم داشته باشیم و اگر فدراسیون بتواند شرایط زمانی و مکانی مدنظر کادرفنی تیم را آماده کند، بدون شک اردوهای مناسب و قابل قبولی را پشت سر می‌گذاریم.

رشید خاطرنشان کرد: من هیچ موقع قول قهرمانی یا کسب تمامی مدال‌ها در تمامی وزن‌ها را نداده‌ام،  اما هر موقع قول ندادم تیم توانسته بهترین نتایج را کسب کند.

وی با انتقاد از اینکه حدود ۷ ماه است که دیدار تدارکاتی نداشتیم، خاطرنشان کرد: تمامی رقبای ایران در آسیا یا جهان، بهترین امکانات را دارند و منطقی نیست که شرایط بوکسورهای ایران را با این کشورها مقایسه کنیم زیرا که تمامی تیم‌ها هر ۲ ماه یک‌بار، دیدار تدارکاتی دارند.

سرمربی تیم ملی بوکس جوانان کشورمان با تشکر از مسوولان برگزاری اردوی شهرستان اهر، اظهارکرد: مدیران فدراسیون شرایطی را فراهم کردند که از امکانات فعلی بتوانیم بهترین استفاده را داشته باشیم و امیدوارم شرایط تیم‌ها روز به روز بهتر شود.

تیم ملی بوکس جوانان برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در کشور مغولستان، اردوی دو هفته ای در شهرستان اهر در آذربایجان شرقی بر پا کرده است.  

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *