یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغههمایش “دوچرخه سواری ایمن” با حضور دوچرخه سواران بنابی در این شهرستان برگزار شد.
به گزارش تبریز بیدار ،این همایش با شعار رعایت فرهنگ ترافیک و با حضور مسئولان انتظامی شهرستان از ابتدای بلوار لاله تا پارک فدک برگزار شد و در آخر با اهدای جوایزی به قید قرعه به شرکت کنندگان پایان یافت.
در اختتامیه این همایش فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بناب با اشاره به افزایش آمار فوتی دوچرخه سواران در این شهرستان افزود: متاسفانه در پنج ماهه نخست امسال بیش از ۵۰ درصد فوت شدگان در تصادفات این شهرستان دوچرخه سواران بودند.
سرهنگ سهراب شفقی با تاکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی در حین دوچرخه سواری افزود: اکنون بزرگترین مشکل بناب به عنوان شهر دوچرخه ایران نداشتن مسیر دوچرخه سواری مناسب در سطح شهر است که امیدواریم شهرداری و شورای اسلامی شهر جهت ایجاد این مسیرها که مطالبه مردم و نیروهای انتظامی شهرستان است اهتمام ویژه داشته باشند.
دیدگاهتان را بنویسید