مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدمدیرعامل تراکتور اعلام کرد که محرومیت تیمش بخشیده شده است.
به گزارش تبریز بیدار ،غلامرضا صادقیان که سه روز گذشته جهت پیگیری و ارائه مدارک مثبت بازی هفته دوم این تیم در تهران به سر می برد، اظهار کرد: پس از رایزنیها و مکاتبات انجام شده با تاج، رییس فدراسیون فوتبال و حسن زاده، رییس کمیته انضباطی و صالحی، رییس کمیته استیناف و ارائه مدارک موجود مبنی بر نظم و انضباط در سکوهای ورزشگاه یادگار امام (ره) سازمان های مذکور با برگزاری بازیهای آتی این تیم با حضور هواداران موافقت کردند.
وی خاطرنشان کرد: حسن نیت مسئولان فدراسیون در مواجهه با اقدامات باشگاه در بازی خانگی گذشته جای قدردانی دارد.
صادقیان گفت: بازی تراکتور – پرسپولیس، یکی از منظم ترین و بی حاشیه ترین بازی های حساس لیگ برتر بود که متاسفانه جلوه های مثبت آن نادیده گرفته شده و موارد قلیلی از ناهنجاری ها به تصویر کشیده شده بود که با ارائه مستندات این تفکر، تغییر یافت.
دیدار تیم های تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس تهران از سری رقابتهای لیگ برتر در هفته دوم که با حرکات ناپسندی از طرف بیرانوند دروازه بان پرسپولیس و تعدادی از تماشاگران تیم تراکتورسازی تبریز همراه بود موجب محرومیت این تیم برای حضور یک جلسه ای هواداران در ورزشگاه شده ب
دیدگاهتان را بنویسید