بازخورد تلنگر تبریزبیدار در صحن علنی شورا؛

کمبود دستگاه رادیوتراپی در تبریز / اندیش: از نمایندگان مجلس و استاندار گله دارم

ندیش در جلسه امروز شورای شهر تبریز در واکنش به گزارش تبریزبیدار گفت: الان نیاز شدیدی به دستگاه رادیو تراپی است، از نمایندگان مجلس و وزارت بهداشت و مسئولین استانداری گلایه دارم.

به گزارش تبریز بیدار ، سونیا اندیش در جلسه امروز شورای شهر تبریز در واکنش به گزارش تبریزبیدار در خصوص کوتاهی ها در خرید دستگاه رادیوتراپی برای بیمارستان های تبریز گفت: الان نیاز شدیدی به دستگاه رادیو تراپی است که فعلا یکی در بیمارستان شهید مدنی است که خیلی قدیمی است و دومی در یک بیمارستان خصوصی است که از این بیمارستان تشکر می کنم.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به ضرورت وجود این دستگاه گفت: گلایه اصلی من از نمایندگان مجلس و وزارت بهداشت و مسئولین استانداری است.

گفتنی است این سایت خبری پیش از این در یادداشتی از زبان یک بیمار مبتلا به سرطان از کوتاهی ها در خرید دستگاه رادیوتراپی برای بیمارستان های تبریز و سرنوشت نامعلوم بیماران در صورت عدم رسیدگی به موقع به آنها خبر داده بود. (جزئیات را اینجا بخوانید+)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *