در گفتگوی تبریزبیدار با عضو حقوقدان شورا مطرح شد؛

محمد قلیزاده: اراده ای در شهرداری برای مقابله با فساد وجود ندارد / چهار نفر و نیم برای هر پست حضور دارد

محمد قلیزاده با بیان اینکه در شهرداری برای هر پست ۴ نفر و نیم نیرو وجود دارد، گفت: اراده ای در شهرداری برای مقابله با فساد وجود ندارد.

به گزارش تبریز بیدار ، فرج محمدقلیزاده عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز در گفتگو با تبریزبیدار در خصوص ابهامات موجود در رابطه با جذب نیرو در شهرداری گفت: در طول این ۲ سال هر چقدر که توانستم در جلسات عمومی و به صورت تذکر و یا در قالب سوال و حتی در جلسات خصوصی به حد کافی تذکر داده ام که  که کار های غیر قانونی را انجام ندهید و اگر قرار است نیرویی در شهرداری استخدام شود مراحل قانونی طی شود از جمله نشر آگهی و اعلام عمومی تا همه بتوانند شرکت کنند نه اینکه فقط نور چشمان و افراد خاص جرب شود.

وی ادامه داد: این انصاف نیست که به طور میانگین در شهرداری برای هر پست چهار نفر و نیم جذب شود.

شهرداری از سفره مردم هزینه می کند

این عضو شورای شهر با بیان اینکه شهرداری از بودجه دولتی هزینه نمی شود بلکه از سفره مردم خرج می کند، اظهار داشت: در حال حاضر نیرویی در شهرداری نیاز نیست اگر هم نیاز باشد، با از طریق آگهی های عمومی اعلام شود تا با ایجاد رقابت، افراد به صورت عادلانه استخدام شوند.

وی خاطر نشان کرد: متاسفانه این تذکر های ما هیچ گونه اثر گذار نشد و من مستندات و مدارکی دارم که از طریق رسانه ها اعلام می کنم و اگر مردم نیز همراهی کنند، این مدارک را به دستگاه قضایی داده و از متخلفینی که خودم شناسایی کرده ام طرح شکایت می کنم.

وی در خصوص دلیل استخدام قانونی در آتش نشانی، افزود: چون هرکسی نمی تواند در آتش نشانی کار کند و باید برای استخدام در این سازمان  مجوز داشته باشند، به همین دلیل قانونی استخدام می کنند.

فاصله جهنمی در پرداخت حقوق و مزایا وجود دارد

قلیزاده با اشاره به اینکه در پرداخت حقوق و مزایا فاصله جهنمی وجود دارد، عنوان کرد: وقتی نیروی مازاد وجود دارد یعنی غیر قانونی جذب و استخدام می شوند و بدون استثنا همه آنها نور چشم و سفارشی شده هستند و در قالب های مختلف حقوق پرداخت می کنند البته تعدادی از همکاران نیز هستند که ۴ ماه حقوق نگرفته اند.

وی ادامه داد: استخدام، پرداخت حقوق و مزایا، بازنشستگی، نصب در مقام و پست ها همگی ناعادلانه انجام می شود که این موضوعات بالاخره باید حل شود.

اراده ای در شهرداری برای مقابله با فساد وجود ندارد

این عضو حقوق دان شورای شهر تبریز در پاسخ به این سوال که آیا اراده ای در شهرداری برای جلوگیری از فساد وجود ندارد، گفت: اگر اراده وجود داشت، این اتفاقات نمی افتاد وقتی که هزینه ها به طور غیرقانونی بالا می رود، باید از طرق مختلف این هزینه تامین شود لذا قانون فروشی و شهر فروشی انجام می شود و زمانی که ضابطه و قانون وجود نداشته باشد، فساد به وجود می آید و خود نفس انجام کار غیر قانونی فساد است.

وی افزود: به طور مثال در منطقه ولیعصر به طور غیر قانونی ۵ طبقه اضافی داده می شود. این یعنی رانت و فساد که دلالان از این کار ها منتفع می شوند. لذا اراده ای وجود ندارد جلوی این کار ها گرفته شود.

نورچشمی ها حقوق بالا دریافت می کنند

قلیزاده در پایان در خصوص تعداد افرادی که حقوق های غیر معمول دریافت می کنند نیز اظهار داشت: آمار دقیقی ندارم که چه تعداد از این ۳۰۰ نفر حقوق های بالا دریافت می کنند اما افرادی که نور چشمی و سفارشی هستند با عناوین مختلف مانند بازار کار، پرداختی منظم، هزینه های خالص و… که اصلا در حقوق این عناوین وجود ندارد، این عناوین را تعریف می کنند تا بتوانند آنها را توجیه کرده و برای آنها حقوق بدهند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *