مجید خدابخش استاندار اسبق آذربایجانشرقی در حاشیه ی بازدید از غرفه تبریزبیدار در دهمین نمایشگاه مطبوعات استان گفت: در مدت ۱۴ ماهی که در استانداری در خدمت مردم بودم رسانه های استان همراه دولت بودند و هرکجا که نیاز بود کمک حالمان بودند و هرجا که نیاز به انتقادی بود نقد های سازنده انجام میدادند.
پروژه های که کامل نشدند
وی در پاسخ به این سوال که کدام کارها و یا پروژه هایی بودند که می بایست قبل از رفتن از استانداری به اتمام میرسید، اظهار داشت: اساسی ترین کارهایی که در طول خدمتم انجام ندادم و میخواستم انجام دهم اتمام راه آهن میانه به تبریز، اتمام جاده تبریز به بازرگان و اتمام راه اهن اسلاندوز به منطقه آزاد ارس بود.
یک ماه دیگر مشخص می شود در انتخابات شرکت می کنم یا نه!
استاندار سابق آذربایجان شرقی در دولت دوازدهم در رابطه با تحقق شعار نقد پذیری دولت خاطرنشان کرد: ما در سطح استان سعی مان این بود که این موضوع تحقق یابد و اکثریت نقد ها مفید و سازنده بود وهیچ ارگان و دستگاهی نیست که مصون از اشکال و ایرادباشد.
خدابخش در پایان در خصوص اینکه آیا قصد شرکت در انتخابات پیش روی مجلس را دارد یا خیر گفت: یک ماه تا ثبت نام مانده و در روز ثبت نام مشخص خواهد شد.
