بهروز مهدوی فرماندار شهرستان تبریز در گفتگو با تبریزبیدار در خصوص افزایش قیمت بنزین گفت: براساس اعلام دولت از رسانه ها، دولت تصمیم گرفته که در ۱۰ روز آینده علاوه بر یارانه ی فعلی، یارانه ۱۸ میلیون نفر خانوار به مقدار تقریبی ۵۵ هزار تومان و به تعداد خانوار افزایش یابد.
وی اضافه کرد: همچنین برای تاکسی ها، سرویس های مدارس، وانت بارها سهمیه در نظر گرفته شده با وجود اینکه بیشتر این وسایل نقلیه گازسوز هستند که اصولا باید تاثیری در افزایش قیمت ها نگذارد. چون که حمل و نقل عمومی اکثرا گاز سوز و بخشی نیز گازوئیلی هست.
فرماندار شهرستان تبریز اظهار اشت: رهبر انقلاب در یکی از دیدارهای اعضای دولت فرمودند مصرف روزانه بنزین ۱۰۵ میلیون لیتر است و باید مدیریت شود. لذا با توجه به اینکه ۷۴ درصد آلودگی که منجر به بیماری های ریوی و… می شود از جانب خودروهای شخصی است، باید از سرمایه های ملی استفاده بهینه کرده و مدیریت کنیم.
وی در خصوص اطلاع رسانی صحیح به مردم توسط رسانه ها نیز بیان نمود: فکر می کنم اگر رسانه ها به خوبی به مردم اطلاع رسانی کنند، اثرات مثبت این کار دیده خواهد شد و امیدواریم طرح خوبی باشد.
وی با انتقاد از خودروهای تک سرنشین عنوان کرد: بسیاری از خودروها با وجود مترو، تاکسی و… بازهم تک سرنشین هستند و باید قبول کنیم که از حمل و نقل عمومی کم استفاده می شود. قطعا تعدادی هستند که استفاده از خودرو نیاز ضروری آنها است و باید استفاده کنند ولی ما مدیریت بهینه مصرف را انجام نمی دهیم. بعضی از خانواده ها هستند که بیش از یک خودرو دارند.
تعیین قیمت بنزین در بودجه ۹۸ به دولت واگذار شده و برای جلوگیری از تبعات در جمع سران قوا بررسی شد
فرماندار شهرستان تبریز در خصوص تصمیم افزایش قیمت بنزین نیز گفت: موضوع افزایش قیمت سوخت توسط مجلس در بودجه ۹۸ به دولت واگذار شده بود و وظیفه دولت است و دولت نیز برای اینکه این کار تبعاتی نداشته باشد، این موضوع را از طریق سران قوا تصمیم گرفت و این تصمیم نظام است و تنها تصمیم دولت نیست.
قانون برای گرانفروشی اجرا می شود
مهدوی در پایان در خصوص بحث نظارت بر افزایش قیمت ها نیز تشریح کرد: تعزیرات حکومتی، حمل و نقل پایانه ها، تاکسیرانی همگی نظارت دارند و اگر قیمت ها افزایش یابد، گرانفروشی محسوب شده و قطعا برخورد خواهد شد و قانون اجرا خواهد شد. وقتی که برای تاکسی که گازسوز است ۴۰۰ لیتر بنزین در نظر گرفته شده، دیگر لزومی ندارد قیمت افزایش یابد.
