شنبه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۵ Saturday / 1 August / 2026
×

سردار خرّم ظهر در دیدار با روسای دانشگاه‌های تبریز بر استفاده از ظرفیت‌ها و رویگردانی افق دید از غرب جهت عبور از تحریم‌ها تاکید کرد.

  • دی 12, 1398
  • به گزارش تبریز بیدار ، سردار عابدین خرّم ظهر امروز در دیدار با روسای دانشگاه‌های تبریز و رونمایی از سردیس شهید مهدی باکری در محل دانشگاه آزاد اسلامی تبریز اظهار داشت: هرکجا بر اساس ارزش‌مداری و تفکر انقلابی عمل کرده‌ایم، پیشرفت حاصل شده است.

    وی با بیان اینکه دو دیدگاه نظم نوین جهانی و تمدن نوین اسلامی در تقابل اقناعی هستند، افزود: هدف‌گذاری دشمن این بود که در بخش اقتصادی به یک وضعیت فقیر و درمانده تبدیل شویم و چاره‌ای جز تسلیم نداشته باشیم.

    سردار خرّم ادامه داد: از مدیران، روسای دانشگاه و دانشجویان بابصیرت سپاسگزاری ویژه دارم که با مدیریت خود از آشوب‌های احتمالی در فضای دانشگاه جلوگیری کردند و دانشگاه‌های تبریز در آرامش کامل به سر برد.

    فرمانده سپاه عاشورا با بیان اینکه با اندیشه و عمل انقلابی از تحریم‌ها عبور می‌کنیم، گفت: البته امروز در ابعاد و شاخص‌های مختلف در حال گذر از تحریم هستیم و در این راه باید ایستادگی و تحمل‌پذیری خود را بالا ببریم.

    وی خاطر نشان کرد: استفاده از همه ظرفیت‌های کشور و رویگردانی افق دید از غرب و آمریکا دو شرط لازم برای عبور از تحریم‌ها است.

    سردار خرّم به همکاری هرچه بیشتر دانشگاه و صنعت تاکید کرد و افزود: پیشرفت علمی، اندیشه سیاسی، عمق معرفت دینی، اخلاق‌مداری رفتاری انتظارات رهبر انقلاب از جامعه دانشگاهی است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *