به گزارش تبریز بیدار ، سونیا اندیش نائب رئیس شورای شهر تبریز در گفتگو با تبریزبیدار ضمن تبریک به نمایندگان منتخب یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به تمام نمایندگان تبریز و استان تبریک عرض میکنم و آرزوی موفقیت دارم، نمایندگان تبریز برای مردم شناخته شده هستند و امیدوارم حضور آنها برای استان و در سطح ملی مفید واقع شوند.
نمایندگان جدید مجلس در فضای گفتمانی برای حضور زنان در مدیریت ها تلاش کنند
وی با اشاره به اینکه باید در حوزههای مدیریتی از مدیران زن استفاده شود، عنوان کرد: در حوزه زنان خواسته مان از نمایندگان این است که به کم و کاستیهایی که در این بخش در حوزه توانمندسازی بانوان اتفاق افتاده است، توجه ویژهای داشته باشند و اعتبارات کافی به استان بیاید.
نائب رئیس شورای شهر یاد آور شد: با توجه به اینکه وظایف نمایندگان عزل و انتصاب نیست اما بهتر است در فضای گفتمانی برای حضور زنان تلاش کنند که مورد انتظار عموم مردم می شود.
وی در خصوص موضوعات مغفول مانده در دورهی دهم مجلس اظهار داشت: بعضی از نمایندگان که در دوره قبل هم حضور داشتند، در جذب اعتبارات ملی کمک کردند و قدم های خوبی برداشتند اما به هر حال رکود اقتصادی و درآمد و تحریم باعث شد بخشی از درآمدهای دولت محقق نشود با این وجود بعضی از نمایندگان با تمام سختیها توانستند بودجه را جذب کنند.
اندیش در پایان با اشاره به جمع بندی بودجه سال ۹۹ اظهار کرد: کلیات بودجه که تصویب شده است و جزییات بودجه ۹۹ درحال بررسی است و سعی میکنیم تا چند روز آینده تمام کنیم.
