مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینسرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز از تداوم اقدامات ضدعفونی شهری خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار ،هادی بدری حامد با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: همزمان با شیوع ویروس کرونا و در راستای اجرای دستور شهردار تبریز در خصوص اجرای اقدامات عملیاتی ضدعفونی برای پیشگیری از گسترش این بیماری، عملیات های مختلف ضدعفونی شهری بویژه در مراکز آسیبپذیر از جمله در محوطه و اطراف و بیمارستانها انجام میگیرد.
وی با اشاره به تداوم لاینقطع اقدامات ضدعفونی شهری توسط سازمان آتش نشانی تبریز بیان داشت: اقدامات پیشگیرانه در این سازمان به صورت عملیاتهای ضدعفونی شبانه و روزانه در سطح شهر، معابر، خیابان، بازار، مراکز و محلهای پرتردد شهری با ناوگان خودرویی این سازمان انجام گرفته و ادامه این روند ضدعفونی هم اکنون با سرعت و نیروهای عملیاتی بیشتری ادامه می یابد.
سرپرست سازمان آتشنشانی تبریز در ادامه ضمن قدردانی از زحمات آتشنشانان و کادر پزشکی و پرستاری بیمارستانهای تبریز گفت: هم اکنون کادر درمانی در خط مقدم مبارزه با کرونا بیماران هستند و آتشنشانان هم با ضدعفونی گسترده شهر و بیمارستانها نسبت به روزهای گذشته، پشتیبان حفظ سلامتی شهروندان و کادر درمانی هستند.
وی ادامه داد: در همین راستا آتشنشانان اجرای عملیات ضدعفونی شهری را با سرعت و حجم بیشتری ادامه میدهند تا حدامکان میزان ابتلای افراد به بیماری کرونا را بکاهند.
دیدگاهتان را بنویسید