سه‌شنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۵ Tuesday / 28 July / 2026
×

تراکتور در هیچکدام از پرونده‌های حقوقی بازیکنان خارجی برنده نشد، یعنی اگر یک فوتبالیست خارجی از ده کیلومتری ترمینال تبریز هم رد شده بود، با شکایت به فیفا تراکتور را محکوم کرد.

  • فروردین 20, 1399
  • به گزارش تبریز بیدار ، بازیکنان خارجی تراکتور به یکی از سریال‌های عجیب فوتبال کشور تبدیل شده است، جایی که چندین بازیکن پر سر و صدا  جذب شدند و اغلب آنها به دلایل مختلف وسط راه ول کرده و رفتند.

    نکته عجیب‌تر اینکه تراکتور در هیچکدام از پرونده‌های حقوقی مربوط به قطع همکاری با این بازیکنان برنده نشد، یعنی اگر یک فوتبالیست خارجی از ده کیلومتری ترمینال تبریز هم رد شده بود، با شکایت به فیفا تراکتور را محکوم کرد.

    کوین کنستانت که به عنوان گران‌ترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران در ابتدای لیگ نوزدهم به تراکتور پیوسته بود، در نیم فصل به صورت یک طرفه قراردادش را با این تیم فسخ کرد.

     کنستانت در تست پزشکی رد شد و ثانیه ای برای سرخ پوشان تبریزی بازی نکرد ، اما باشگاه باید 800 هزار یورو جریمه به او بپردازد!

    تراکتور پیش از این به پرداخت 400 هزار دلار به آنتونی استوکس و 100 هزار دلار به لی هری اروین محکوم شده است.

    اخیرا نیز تیم محبوب آذربایجان قصد دارد از فورچونه مهاجم فرانسوی سابق خود به فیفا شکایت کند و یک تیم حقوقی قرار شد آنها پرونده این شکایت را در فیفا دنبال کند.

    کوین فورچونه در تعطیلات کریسمس بدون در جریان گذاشتن مدیران باشگاه، تبریز را ترک و اقدام به فسخ یک طرفه قرارداد کرد.

    تراکتور که در پرونده بازیکنان خارجی همواره محکوم شده و با باطل کردن تمبر، پول الکی خرج کرده باید دید در این پرونده مدیریتی و حقوقی مرارت و شکایت به کجا می رسد؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *