مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدرئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی در جمع خبرنگاران گفت: تولید کِش مشکل اصلی در تولید ماسک بود ولی الان توانستیم نیاز 6 استان دیگر را هم تامین کنیم.
به گزارش تبریز بیدار ، حبیب امین زاده رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی ظهر امروز در نشست خبری ستاد استانی مبارزه با کرونا اظهار داشت: تاکنون نزدیک ۶۰۰ هزار عدد ماسک ۳ لایه و ۵۰ هزار ماسک n۹۵ در اختیار علوم پزشکی قرار داده ایم.
وی به ایجاد ۲ کارگاه تولیدی ماسک توسط اداره کل صمت اشاره کرده و گفت: در این کارگاه ها روزانه ۳۰ هزار عدد ماسک n ۹۵ در استان تولید می شود.
رئیس سازمان صمت استان ادامه داد: در زمینه لباس های بیمارستانی نیز 3 واحد تولیدی در استان ما مشغول فعالیت هستند.
وی بیان داشت: تولید کِش مشکل اصلی در تولید ماسک بود ولی الان توانستیم نیاز 6 استان دیگر را هم تامین کنیم.
امین زاده به طرح فاصله گذاری هوشمند اشاره کرده و گفت: رعایت فاصله های اجتماعی در فروشگاه های زنجیره ای و نانوایی ها خیلی مهم است. در همین زمینه فروش اینترنتی را راه اندازی کرده ایم و مردم سفارش خود را ثبت می کنند.
وی با بیان اینکه 124 هزار واحد صنفی در استان وجود دارد، گفت: مردم گران فروشی ها را به سامانه 124 اطلاع بدهند.
رئیس سازمان صمت خاطر نشان کرد: تا به امروز توزیع میوه شب عید ادامه دارد و پیش بینی شده است تا آخر فروردین ماه نیز ادامه داشته باشد.
امین زاده در تشریح دیگر اقدامات سازمان صمت استان برای مقابله با کرونا گفت: تاکنون ۴۵۰ بسته غذایی در اختیار ستاد مدافعان سلامت استان قرار داده ایم.
دیدگاهتان را بنویسید