سردار عابدین خرّم در گفتگو با تبریز بیدار از توزیع ۱۱۰ هزار بسته معیشتی از نیمه شعبان تا به امروز در استان خبر داد و گفت: رزمایش کمک مومنانه بعد از فرمایش مقام معظم رهبری که در نیمه شعبان فرمودند در استان کلید خورد و در ماه رمضان که ماه اخلاص و ایثار می باشد ادامه دارد.
فرمانده سپاه عاشورا افزود: در هر مسجد و هر پایگاه و در هر محله افرادی که از بیماری کرونا دچار مشکل اقتصادی شده اند مثل دستفروش ها، راننده، و کسانی که آسیب دیده اند، شناسایی شده اند.
وی افزود: برای اینکه بتوانیم هوشمندتر آنها را شناسایی کنیم مسجد محور توزیع می شوند و کاملا هوشمندانه و هدفمند این کار انجام می گیرد تا موازی کاری صورت نگیرد.
فرمانده سپاه عاشورا ادامه داد:الحمدالله رزمایش کمک مومنانه از روز نیمه شعبان شروع شده است و تا به امروز در سطح استان ۱۱۰هزار بسته معیشتی در سطح استان توزیع شده است و مرحله دوم بسته معیشتی در روز ولادت امام حسن مجتبی توزیع شد و مرحله سوم هم درآستانه عید سعید فطر توزیع می شود.
وی تصریح کرد: در پویش های مردمی که توسط نهاد ها و هیات های مذهبی شروع شده است ممکن است به هر خانه ۲یا ۳ بسته غذایی برسد اما در عین حال ما باید سعی کنیم خانه ای نباشد که به آن ها بسته غذایی نرسیده باشد.
