روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغه
چه خبر از پروژههای مسکن ملی تبریز؟ / آخرین وضعیت باغمیشه، طالقانی و اندیشهتلاش شاگردان الهامی مقابل پیکان گلی به همراه نداشت تا ویسی و تیمش با یک امتیاز ارزشمند تبریز را ترک کنند.
به گزارش تبریز بیدار ، تراکتور که در چهار هفته اخیر روند صعودی گرفته و برابر تیمهای بالای جدولی شکستناپذیر بود، پس از دو پیروزی ارزشمندی مقابل صنعت نفت و سپاهان و دو تساوی خارج از خانه برابر استقلال و شهرخودرو امشب به مصاف پیکان رفت و امیدوار بود برابر این تیم که چهار بازی بدون باخت داشت، به برد برسد ولی بازیکنان تراکتور با فرصتهای خوبی که هدر دادند، به یک امتیاز بسنده کردند و برای آسیای شدن فرصت سوزی کردند.
هفته بیست و هفتم لیگ برتر؛ جمعه: 99/05/10 ؛ ساعت: 20
استادیوم: یادگار امام تبریز/ بدونِ تماشاگر
داور: رضا کرمانشاهی/ کمکها: آرمان اسعدی و محمدجواد مداح؛ داور چهارم: محمدباقر پورباقر/ ناظر داوری: حسن کامرانیفر
تراکتور تبریز
سرمربی: ساکت الهامی
پیکان تهران
سرمربی: عبدالله ویسی
اخطار
علیرضا کوشکی(33)، سید مهران موسوی(34) از پیکان
سعید مهری(39) از تراکتور
در حاشیه
* اشکان دژاگه، هافبک با تجربه و کاپیتان تراکتور به دلیل محرومیت در این مسابقه حضور نداشتند.
* فراز امامعلی، مهاجم پیکان به دلیل مسائل انضباطی در فهرست تیمش برابر تراکتور حضور نداشت.
* ساکت الهامی و عبدالله ویسی قبل از شروع مسابقه برخورد گرمی با یکدیگر داشتند.
* در دقیقه 55 سعید مهری بازیکن تراکتور در محوطه جریمه پیکان برخورد مشکوکی با محمد ابراهیمی داشت که رضا کرمانشاهی تصمیمی برای اعلام پنالتی نگرفت.
* عبدالله ویسی، سرمربی پیکان در دقیقه 66 بخاطر اعتراض به داوری کارت زرد گرفت ولی در ادامه بخاطر تشدید اعتراضاش با کارت قرمز مستقیم کرمانشاهی مواجه شد.
* ساکت الهامی در دقیقه اول وقتهای اضافه نیمه دوم بخاطر اعتراض به داوری کارت زرد گرفت.
اتفاق ویژه
ساکت الهامی و عبدالله ویسی که در دو جبهه متفاوت برای کسب سهمیه آسیایی و بقا در لیگ برتر میجنگند، در چهار هفته گذشته دو مساوی و دو برد داشتند و امروز هم با وجود توپهایی که به تیرک زدند و فرصتسوزیهایی که داشتند، برای پنجمین مسابقه پیاپی شکستناپذیر ماندند که البته این نتیجه به سود هیچ یک از آنها نبود و اگر نفراتی مثل شکاری یا خدابندهلو از موقعیتهای خوب خود بهره میبردند، شاید این بازی برنده داشت.
دیدگاهتان را بنویسید