عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدیدمدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی به تشریح چگونگی امکان بازگشایی مدارس در شرایط کرونایی پرداخت.
جعفر پاشایی در گفتگو با تبریز بیدار در رابطه با بازگشایی مدارس در سال جدید گفت: از شنبه (۱۵شهریور ماه) مدارس استان بازگشایی خواهند شد و مدیران و معاونان و کادر اداری در مدرسه حضور خواهند داشت و به صورت پیامکی یا در شبکه های اجتماعی به اولیا و دانش آموزان اطلاع داده خواهد شد که آموزش ها به صورت حضوری است یا غیر حضوری.
وی همچنین افزود: به خاطر شرایط کنونی استان در رابطه با شیوع کرونا، ممکن است تصمیم های متفاوتی در مورد آموزش ها گرفته شود و به دانش آموزان اطلاع داده شود که چند روز در هفته قرار است آموزش حضوری ببینند و چند روز آموزش غیرحضوری.
پاشایی ادامه داد: والدین عزیز نباید نگران بازگشایی مدارس باشند چون اگر هم قرار باشد آموزش ها به صورت حضوری باشد، تمام پروتکل های بهداشتی رعایت خواهد شد و اتفاقی برای دانش آموزان نخواهد افتاد.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی تاکید کرد: فعلا باید صبر کرد که تا آخرین آمار مبتلایان به کرونا به دستمان برسد و هم مدیران مدارس مستقلا در مورد آموزش ها تصمیم گرفته و به اولیای عزیز اعلام کنند.
دیدگاهتان را بنویسید