رییس کمیته امداد کشور در تبریز:

توانمندسازی مددجویان سرلوحه کار ماست/ قدردان خیرخواهی مردم آذربایجان‌شرقی هستم

رییس کمیته امداد کشور در نخستین برنامه سفر خود به تبریز، در جلسه شورای زکات استان شرکت کرد.

به گزارش تبریز بیدار ، سید مرتضی بختیاری در حاشیه سفر به تبریز در جلسه شورای زکات اظهار داشت: کمیته امداد در دوره های گذشته منشا خدمات زیادی بوده است، این نهاد با نفس پاک امام راحل(ره) تاسیس شد و با هدایت های رهبر انقلاب خدمات ارزنده آن تداوم داشته است.
وی تصریح کرد: سرمایه اجتماعی کمیته امداد، اعتماد مردم است که امروز این اعتماد در سطح بالایی است.

رییس کمیته امداد امام(ره) کشور با بیان اینکه توانمندسازی نیازمندان سرلوحه کارهای ماست، گفت: توانمندسازی نیازمندان در سه بخش تامین اشتغال، تامین مسکن و فرهنگ سازی صورت می گیرد.
وی ضمن تاکید بر ضرورت همدلی و هماهنگی مسئولین استانی برای مبارزه با فقر گفت: قدردان حمایت های نماینده ولی فقیه و استاندار آذربایجان‌شرقی از کمیته امداد هستیم.

بختیاری با اشاره به خدمات کمیته امداد در اعطای تسهیلات اشتغال به مددجویان افزود: امسال در سطح کشور ۲۰۰ هزار شغل ایجاد می کنیم.
وی در ادامه بیان داشت: مردم آذربایجان‌شرقی از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۸۲ میلیارد تومان کمک نقدی و غیرنقدی کرده اند که قدردان این مردم هستیم.

رییس کمیته امداد کشور با تمجید از رشد چشمگیر زکات در آذربایجان‌شرقی گفت: زکات ارزش بالایی در آموزه های دینی ما دارد و اگر اهتمام جدی شود، گره های بزرگی را باز می کند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *